AutoRai

14-10-2003

BMW 3-serie Black & Silver Line nog completer uitgerust

Bij de start van het nieuwe modeljaar introduceert BMW Group Nederland een nieuwe, nog completer uitgevoerde editie van de Black & Silver Line, vanzelfsprekend weer met prijsvoordeel voor de consument.

Vorig jaar reserveerde de Nederlandse BMW organisatie exclusieve productiecapaciteit bij de fabriek voor de 316i Sedan in de favoriete kleuren Saphirschwarz en Titansilber. Het bleek een groot succes, vandaar dat BMW er nu voor kiest deze gelimiteerde editie van BMWs meest geliefde modellen dit modeljaar voort te zetten en zelfs uit te breiden.

Allereerst zijn de kleuren Orientblau en Silbergrau toegevoegd aan het kleurenprogramma. En bovendien is in de nieuwe editie van de Black & Silver Line gedacht aan de wensen van de zakelijke rijder door de BMW 318d toe te voegen. Hierdoor is Black & Silver Line in vier attractieve modellen de BMW 316i en 318d in zowel Sedan als Touring leverbaar.

Verder heeft BMW de standaarduitrusting weer rijkelijk aangevuld. Toegevoegd zijn: een sportstuur, regensensor, middenarmsteun voor, Radio BMW Business met CD-frontloader,
bandenspanningswaarschuwingssysteem, witte knipperlichten en voor de Touring variant een dakreling.

En met zijn prijs van 29.950,- is de 316i Sedan in de gelimiteerde uitvoering van de Black & Silver Line beduidend gunstiger geprijsd dan de standaardversie die voor 30.800,- in de prijslijst staat. De consumentenprijs van de BMW 318d Sedan in de Black & Silver Line is 34.350,- inclusief BTW en BPM .

Meer informatie over de Black & Silver Line is te vinden op www.bmw.nl.