Ingezonden persbericht


Persbericht

Den Haag, 14 oktober 2003

In drie werkdagen webwinkel online met nieuw concept MijnWinkelOnline

Informer Software biedt professionele webwinkel aan voor 49 euro per maand

DEN HAAG Iedere handelsonderneming kan binnen drie werkdagen online zijn met een professionele eigen webwinkel voor 49 euro per maand, inclusief technische ondersteuning en een helpdesk. Het nieuwe concept, MijnWinkelOnline.nl, is gelanceerd door de Nederlandse aanbieder van administratieve software Informer Software BV in Den Haag.

Met MijnWinkelOnline heeft de uitbater van de winkel op het Internet niet alleen de mogelijkheid zijn of haar producten via het Internet aan de man te brengen , zegt Remco Fruehauf van Informer Software. Ook aan het voor- en natraject is gedacht. Het is bijvoorbeeld mogelijk nieuwsbrieven te versturen waarin potentiële klanten worden geïnformeerd over aanbiedingen of nieuw te verschijnen producten. Is een order geplaatst, dan regelt het backofficesysteem de verdere afhandeling, tot en met de factuur.

Naast deze verkoopgerelateerde opties heeft MijnWinkelOnline tevens een volledig informatiemanagementsysteem. Dit verschaft relevante informatie over het klikgedrag van bezoekers die door de webwinkel surfen. Zo wordt het voor handelsondernemingen snel duidelijk wat voor de bezoekers de meest interessante producten binnen de winkel zijn. Ook een volwaardige bannermanager behoort tot de standaarduitrusting, waarmee verhuurde bannerruimte op diverse manieren (aantal clicks, bepaalde periode, alleen op primetime, enzovoort) verkocht kan worden. Er zijn verschillende aanbieders van webwinkels actief, maar degenen die voor vergelijkbare tarieven hun diensten aanbieden, leveren functionaliteit die ver achterblijft bij die van MijnWinkelOnline , stelt Fruehauf. En de aanbieders van e-commerce-oplossingen die wat de functionaliteit betreft vergelijkbaar zijn met MijnWinkelOnline, vragen een veelvoud van onze tarieven voor hun diensten en producten. Kortom: wij bieden een volwaardig e-commercesysteem, waarmee ieder handelsbedrijf binnen drie dagen online kan zijn met een professionele eigen webwinkel voor nog geen vijftig euro per maand.

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht