Gemeente Heythuysen

Nieuws

Overig nieuws

Herindeling
Het rapport "De maat van het Maasland" van Cap Gemini Ernst & Young met betrekking tot herindeling is via deze website te raadplegen. Download hier het rapport --> De Maat van het Maasland

Nieuwe folders en ansichtkaarten van de molens
Sinds kort is er een nieuwe folder over de drie molens die de gemeente Heythuysen rijk is. In de folder vindt u onder andere informatie over de geschiedenis en de openingstijden van de Auroramolen in Baexem, de Sint Antoniusmolen in Heythuysen en de Watermolen in Grathem, vergezeld van mooie fotos. De folder is gratis te verkrijgen in de molens, het gemeentehuis en de VVV-folderservice te Heythuysen. Tevens zijn er nieuwe ansichtkaarten van de molens gemaakt. Deze kaarten zijn à 0,50 te koop in de molens.

Expositie in het gemeentehuis en Rabobank Leudal Onder grote belangstelling heeft burgemeester Truijen op zondag 5 oktober j.l. een tentoonstelling geopend in het gemeentehuis van Heythuysen. Dit keer zijn het de kunstenaars Wim Rijvers en Harr Scheffer die er hun werk etaleren.
Meer dan tweehonderd bezoekers genoten van de kleurrijke en ambachtelijk perfect uitgevoerde linos en gouaches van Harr Scheffer. Wim Rijvers laat de kijkers creaties zien van deels oudere deels nieuwe werken. Beelden die vervoeren en de toeschouwer in verbazing achter laat. Voor het eerst is een deel van de stukken van beide kunstenaars ook te zien de hal van de Rabobank Leudal. De expositie duurt van 5 t/m 26 oktober.
Openingstijden:
Rabobank: tijdens kantooruren
Gemeentehuis:
ma. t/m vr. 9.00 - 12.00 uur, 's middags aanbellen, zo 13.00 - 17.00 uur