Ingezonden persbericht

Microsoft lanceert Microsoft Office Solution Accelerator voor personeelswerving
---
Nieuwe software voor Office maakt sollicitatieprocedures doelmatiger

Schiphol-Rijk, 14 oktober 2003 - Microsoft introduceert de Microsoft Office Solution Accelerator voor personeelswerving. De Accelerator is ontworpen om de afdeling personeelszaken binnen een bedrijf doelmatiger en efficiënter te laten werken. De Accelerator voor personeelswerving is gemaakt als antwoord op de terugkoppeling van klanten die applicaties uit het Microsoft Office System, zoals Outlook en Word, willen gebruiken om sollicitatieprocedures zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

De Accelerator voor personeelswerving bevat een reeks hulpmiddelen om specifieke problemen met betrekking tot een sollicitatieronde het hoofd te bieden. Deze managementgereedschappen zijn zodanig ontworpen dat klanten meer rendement halen uit hun it-investeringen en dat sollicitatieprocedures effectiever en productiever verlopen. Ook worden documentatie- en sollicitatieprocedures gestandaardiseerd en geautomatiseerd, ontstaat integratie met Microsoft Office en andere applicaties voor personeelswerving en wordt iedereen, die betrokken is bij de sollicitatieprocedures, voortdurend geïnformeerd en gecoördineerd.

Door gebruik te maken van de Accelerator voor personeelswerving kunnen klanten informatie delen met iedereen die betrokken is bij het sollicitatieproces. De versneller vermindert het aantal administratieve handelingen die nodig zijn om gesprekken te plannen. Ook is het eenvoudiger gesprekken te plannen waardoor de beschikbare tijd optimaal gebruikt wordt en is er snel inzicht te krijgen in de gespreksresultaten. Kosten die met deze procedures gepaard gaan, verminderen en ook de administratieve last wordt minder terwijl betere serviceniveaus worden geleverd en het sollicitatieproces wordt geoptimaliseerd.

Partnerkansen
Partners leveren een belangrijke bijdrage aan volledige end-to-end oplossingen door Office Solution Accelerators te integreren, te configureren en voor elke klant op maat te maken. Zij bieden de klanten daarmee een meerwaarde en breiden daardoor, met slechts een minimale investering, hun werkterrein uit.

Meerwaarde op Office-investering
De Microsoft Office Solution Accelerator is beschikbaar voor klanten die Office-applicaties met Software Assurance hebben gekocht. Om de Accelerator te kunnen gebruiken, hebben klanten een Software Assurance van de specifieke Office-applicatie nodig. Meer informatie hierover is te vinden op http://www.microsoft.com/office/solutionaccelerators/ of te verkrijgen via een vertegenwoordiger van Microsoft of een van haar partners.

Over Microsoft Office Solution Accelerators
De Microsoft Office Solution Accelerators bestaan uit een reeks geïntegreerde softwarecomponenten, programmasjablonen en door Microsoft opgestelde handleidingen voor de Office System-architectuur. De eerste Accelerators zijn vanaf dit najaar beschikbaar en vooral bedoeld om de ontwikkeling te versnellen van oplossingen voor algemene organisatorische functiegebieden, zoals financiën, operaties, verkoop en personeelszaken. Naarmate het Office Solution Accelerator-programma vordert, worden nog meer van dergelijke tools verwacht.

Microsoft
Microsoft (NASDAQ: MSFT) is opgericht in 1975 en is marktleider op het gebied van software, diensten en Internet-technologie voor privé- en zakelijk computergebruik. Het bedrijf levert een brede reeks aan diensten en producten - waaronder softwareoplossingen voor snel en flexibel zakendoen. Deze zijn ontwikkeld om mensen en organisaties nu en in de toekomst meer mogelijkheden te bieden voor toegang tot de informatie die zij nodig hebben, ongeacht op welke plaats, op welk moment en met welk apparaat.



Ingezonden persbericht