Politie Noord- en Oost Gelderland



* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek



P E R S B E R I C H T



POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK



14 oktober 2003



Voorst - auto in sloot

Een 20 jarige automobilist uit Zutphen is gisterenmiddag op de Gravenstraat met zijn auto in een droge sloot terecht gekomen. Uit sporen is gebleken dat de bestuurder met hoge snelheid de kruising Polveenseweg/Gravenstraat naderde en linksaf geslagen is. Door de hoge snelheid is de man de macht over het stuur verloren en gleed de Gravenstraat in naar de linkerzijde van de weg. Daar heeft hij op haar na een boom gemist en is uiteindelijk op de zijkant in de droge sloot beland. Nadat de auto uit de sloot getakeld was, bleek dat er geen schade aan de auto was. De bestuurder kwam met de schrik vrij. In verband met het gevaarlijke rijgedrag van de man wordt proces verbaal opgemaakt.



Laren - poging inbraak bedrijf


Bij een mechanisatiebedrijf aan de Zutphenseweg in Laren is vanmorgen omstreeks 07.00 uur ingebroken. Men heeft een ruit ingeslagen. Via dit raam is men naar binnengeklommen waarna het alarm overging. Vermoedelijk is men hierdoor gestoord en weggevlucht. Door getuigen is gezien dat een donkere personenauto hard weg reed.



Warnsveld - inbraak personenauto


Uit de personenauto van een 41 jarige inwoner uit Zutphen is afgelopen nacht een mobiele telefoon en twee zonnebrillen weggenomen. De auto stond geparkeerd voor een woning aan het Horseler.



Nadere informatie:

Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52




---- --