14/10 De Leijgraaf

Uden 14-10-2003 -

VALSE IDENTITEITSBEWIJZEN, Uden

De politie heeft dinsdagmorgen bij een bedrijf op het Industriepark in Uden twaalf verdachten aangehouden. Op verzoek van het bedrijf stelde de politie een onderzoek in naar de juistheid van identiteitsbewijzen van een aantal werknemers. De twaalf aangehouden verdachten, variërend in de leeftijd van 23 tot 44 jaar oud, waren allen in het bezit van valse identiteitsbewijzen. Ze zijn voor verder onderzoek ingesloten.

UITSLAANDE BRAND, Uden

Bij een restaurant op de Oude Udenseweg in Uden heeft maandagmiddag omstreeks 15.45 uur een uitslaande brand gewoed. Daarbij raakte niemand gewond. Vanwege de grote rookontwikkeling heeft de politie de Industrielaan enige tijd afgezet. De oorzaak van de brand is onbekend en de politie heeft een onderzoek ingesteld.

AUTOMOBILIST GEWOND BIJ EENZIJDIG ONGEVAL, Uden

Een 40 jarige automobilist uit Uden is maandagavond gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Liesentstraat in zijn woonplaats. De man was vermoedelijk door een toeval in verband met suikerziekte de macht over het stuur verloren. Hij is bij de rotonde rechtdoor de verhoging opgereden en het voertuig kwam uiteindelijk op de zijkant tot stilstand. De man is door de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.