14/10 Maasland

Oss 14-10-2003 -

AUTOMOBILIST GEWOND, Berghem

Een 41-jarige Ossenaar is maandagavond gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de Osseweg in Berghem. De man is vermoedelijk de macht over het stuur verloren en is vervolgens tegen een boom tot stilstand gekomen. De man moest door de brandweer uit zijn auto bevrijd worden. Hij is door de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie vermoedt dat de man gedronken had en heeft bloed afgenomen.

VERDACHTE INBRAAK AANGEHOUDEN, Heeswijk Dinther

De politie heeft maandag twee inwoners van Heeswijk Dinther, 21 en 28 jaar oud, aangehouden op de Meerstraat in hun woonplaats. Ze worden er van verdacht ingebroken te hebben in een winkel aan de Meerstraat. De eigenaar van de winkel had de 28-jarige vrouw bij de winkel gezien en belde de politie. Die kwam ter plaatse en wilde de vrouw aanhouden. Haar 21-jarige vriend was het echter niet eens met de aanhouding en vond dat de eigenaar haar vals beschuldigde. Hij ging verhaal halen bij de eigenaar en vloog hem aan en bedreigde hem meerdere malen met de dood. Beide verdachten zijn aangehouden en inverzekering gesteld.

HENNEPKWEKERIJ, Oss

De politie heeft dinsdagochtend een hennepkwekerij ontmanteld op de Singel 1940 1945 in Oss. Op de zolder van de woning van een 31-jarige Osse werden 200 volgroeide hennepplanten aangetroffen. De planten en de apparatuur zijn inbeslaggenomen. De 31-jarige Osse is door de politie gehoord en er zal proces-verbaal opgemaakt worden.