Politie Gelderland-Zuid


+ Korpsstaf


Datum  14 oktober 2003                                               
                                                                     
Van    / afdeling Communicatie                                       

Regionaal Persbericht



District Stad Nijmegen


Man met vuurwapen aangehouden
Maandagmiddag rond 17.10 uur werd door getuigen aan de politie gemeld dat een op de Daalseweg fietsende een vuurwapen bij zich zou hebben. Op grond van een goed signalement van de fietser wist de politie even later de fietsende man aan te houden. Bij controle van zijn kleding werd echter geen vuurwapen aangetroffen. De man , een 43-jarige Nijmegenaar, verklaarde dat hij geen vuurwapen bij zich had. De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Er wordt een nader onderzoek ingesteld.


Gestolen aanhanger teruggevonden

Een 55-jarige Nijmegenaar zag in de Paul Krugerstraat zijn sinds enkele dagen gestolen aanhangwagentje staan waarvan hij nog geen aangifte had gedaan. Hij belde de politie die een onderzoek instelde. Daarbij meldde een 32-jarige Nijmegenaar die in de Paul Krugerstraat woont en verklaarde dat hij de aanhangwagen had gekocht via een advertentie. Deze man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Op het politiebureau verklaarde dat hij de aanhanger elf had gestolen. Er is tegen de man proces-verbaal opgemaakt. De eigenaar deed aangifte van diefstal en kreeg zijn aanhanger weer terug.


Fietsendieven aangehouden

Maandagavond zag een 54-jarige inwoner van Lent dat twee mannen op de Lindenberg met een betonschaar probeerden het slot van een fiets open te knippen. Hij belde de politie die de beide mannen, Nijmegenaren van 19 en 20 jaar aanhield en overbracht naar het politiebureau. Zij hadden een plastic zak bij zich met een betonschaarEr wordt en nader onderzoek



District De Waarden

Tiel - auto gestolen - In de nacht van maandag op dinsdag is van het Zoutkeetstraatje een witte bedrijfsauto met kenteken VP-GD-93 gestolen. Een 33-jarige Tielse vrouw heeft aangifte gedaan.


District Tweestromenland

Geen bijzonderheden.




Postbus 9109
6500 HL Nijmegen
Telefoon (024) 327 60 05
Fax (024) 327 63 39 ---- --