Vereniging FME-CWM


Chemieconcerns ontvouwen hun plannen voor toeleveranciers
Zoetermeer, 14 oktober 2003 - Om bedrijven en organisaties te informeren over de investeringen, projecten, onderhoud- en procurement policies in de chemische industrie organiseert de Vereniging FME-CWM in samenwerking met haar Belgische en Franse zusterorganisaties op 13 november een internationaal seminar in Brussel. De metalektro-industrie is nauw betrokken bij het ontwerp, de bouw, installatie en onderhoud van chemische installaties. Reden waarom FME-CWM de ontwikkelingen in de Europese chemische industrie op de voet volgt.

Het seminar is met name interessant voor bedrijven en organisaties die actief zijn in de toelevering en het onderhoud van werktuig- en machinebouw, elektrotechniek, elektronica, meet- en regeltechniek, staalbouw, advies- en ingenieursbureaus, onderaannemers en de dienstverlenende industrie.

Aan het seminar werken mee: Solvay, Atofina-CTL, Rhodia (was Rhône Poulenc), Technip, SNC Lavalin Europe en Akzo Nobel Engineering.

De voertaal tijdens het seminar is Engels. Voor simultane vertaling wordt gezorgd. De dagvoorzitter is Peter Scholten, President van Euchemap (European Committee for process Equipment and Plant manufacturers), tevens voorzitter van de FME-CWM-branche Groep Fabrieken van Apparaten voor de Chemische Industrie en directeur van GTI FIB industriële bedrijven B.V.

Het seminar vindt plaats op 13 november 2003 van 9.30 uur tot 17.00 uur op het hoofdkantoor van Agoria (de multisectorfederatie van de technologische industrieën in België), A. Reyerslaan 80 in Brussel. De kosten van deelname zijn 285,- per persoon (inclusief BTW).
* Programma

* Aanmeldingsformulier
s.v.p. na downloaden faxen of sturen naar de Vereniging FME-CWM
Afdeling Handelsbevordering
Postbus 190
2700 AD Zoetermeer
Telefax 079 - 353 13 65.

Noot voor de reactie (