Ingezonden persbericht


Quote


---

HISWA RAI multimedia live met SCOPE 3.0 HIquality

Schiphol-Rijk, 14 oktober 2003 - De succesvolle organisator van watersportbeurzen, HISWA RAI multimedia bv, is deze maand live gegaan met het CRM-systeem SCOPE 3.0 HIquality. HISWA RAI multimedia gebruikt SCOPE voor de organisatie van grote publieksbeurzen als de voorjaars HISWA en de HISWA te water.

Zo wordt SCOPE ingezet voor de actieve verkoop van standplaatsen op de beurs en voor relatiebeheer met deelnemers aan de HISWAbeurzen. Met behulp van het aangeven van kenmerken in SCOPE worden databaseselecties gemaakt voor diverse marketingdoeleinden. Ook wordt de SCOPE database als basis gebruikt voor de HISWA.nl website. Deze beursorganisator op watersportgebied is ontstaan in opdracht van de HISWA Vereniging en AMSTERDAM RAI. Vorig jaar was de HISWA Vereniging (de nautische branchevereniging) al gebruiker van het SCOPE e-CRM systeem geworden.

Customer Managed Relations
Bijzonder is dat bij HISWA RAI multimedia de zgn. Customer managed relations centraal staan: De klant geeft aan en staat centraal. Concreet betekent dit dat er een koppeling werkend is van de SCOPE database naar de portal van de HISWA website, waardoor de meest recente relatiegegevens via de portal door de klant op te vragen en eventueel te wijzigen zijn. Tegelijkertijd kunnen leden inloggen op HISWA.nl en kunnen zij zelf invoeren hoe ze bij zowel HISWA RAI multimedia als op de website geregistreerd willen staan. In de nabije toekomst zullen ook deze, door de klant ingevoerde, gegevens automatisch in de SCOPE database opgenomen worden.

Internet trend
SCOPE is werkzaam bij meerdere organisaties binnen de gastvrijheids- en vrijetijdssector, zoals TRN (Toerisme en Recreatie Nederland) en Koninklijke Horeca Nederland, waarbij vooral de koppelingen van het e-CRM-systeem met het Internet van belang zijn.


---
Unquote

Over HISWA RAI multimedia
HISWA RAI multimedia bv, opgericht in 2002, organiseert onder auspiciën van de HISWA Vereniging, beurzen voor de watersport branche, zoals de HISWA 2004 in de RAI en de HISWA te water in Seaport Marina IJmuiden. HISWA RAI multimedia is gevestigd te Driebergen, maar wordt met SCOPE 3.0 HIquality gehost door het RAI Data Centrum te Amsterdam.

Over SCOPE marketing technology
SCOPE marketing technology is een ervaren Nederlandse ontwikkelaar en leverancier van e-CRM software. SCOPE bouwt en verkoopt al meer dan 16 jaar systemen voor een effectieve ondersteuning van de klantinteractie binnen marketing-, verkoop- en serviceprocessen. Ook verzorgen we de bijbehorende werkzaamheden op het vlak van consultancy, maatwerk, installatie en implementatie, opleidingen en support services. Vanuit Schiphol-Rijk bedient SCOPE met ruim 60 medewerkers de Nederlandse markt. De klanten van SCOPE zijn actief in sectoren als financiële dienstverlening, overheid, onderwijs & gezondheidszorg, handel & industrie, media & communicatie en overige zakelijke dienstverlening. Momenteel is SCOPE ruim 8.000 eindgebruikers bij meer dan 100 middelgrote tot grote bedrijven van dienst. Voor meer informatie zie www.scope.nl.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
SCOPE marketing technology b.v.
Beechavenue 122
1119 PR Schiphol-Rijk
Postbus 12550
1100 AN Amsterdam Zuidoost
020-6554200
www.scope.nl

Afdeling Marketing & Communicatie
Esther M.M. de Vries Communicatie/PR
020-6554223
e.devries@scope.nl


---
® 2003 SCOPE marketing technology b.v. - Alle rechten voorbehouden