Politie Hollands Midden
Datum: 15 oktober 2003

(


Bedreiging bij tankstation Noordwijk

Dinsdag 14 oktober vond omstreeks 21.30 uur een bedreiging plaats op het Wandveld. Een medewerkster van een tankstation werd door een onbekend manspersoon bedreigd met een slagvoorwerp. De man nam vervolgens een onbekend geldbedrag weg. Hij verliet het pand en liep weg richting Vuurtorenplein. De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval.

Verkeersongeval Waddinxveen
Op dinsdag 14 oktober omstreeks 15.40 uur vond op de kruising Bredeweg/Plasweg/Zuidelijke Dwarsweg een verkeersongeval plaats. Een 52-jarige brommobielbestuurder uit Moerkapelle reed over de Bredeweg komende uit de richting van de Beijerincklaan. Op de kruising sloeg hij linksaf in de richting van Zevenhuizen. Hij liet hierbij een tegemoetkomende 24-jarige automobilist uit Tilburg niet voorgaan. Een aanrijding was niet meer te voorkomen. De 52-jarige man uit Moerkapelle werd met een gebroken knie en gebroken ribben overgebracht naar het Groene Hartziekenhuis.


Rijden onder invloed Gouda

De politie heeft dinsdag 14 oktober omstreeks 23.30 uur een 59-jarige automobilist uit Gouda aangehouden op verdenking van alcoholgebruik. De man werd gecontroleerd op de Goverwellesingel toen agenten opviel dat de auto waarin de man reed nogal slingerde. Bij controle bleek dat de man een ademalcoholgehalte had van 890. Hij kreeg een rijverbod en een proces-verbaal, bovendien werd zijn rijbewijs ingevorderd.


Snelkraak Bodegraven

Bij een winkel aan het Raadhuisplein is woensdag 15 oktober omstreeks 03.30 uur ingebroken. Onbekenden hebben met een auto de toegangspaaltjes platgereden om zich toegang te verschaffen tot het terrein van de winkel. Uit de winkel is cosmetica gestolen.


Doorrijden na aanrijding Gouda

Woensdag 15 oktober vond omstreeks 06.00 uur een aanrijding plaats op de Provincialeweg tussen Gouda en Moordrecht. Een 43-jarige motorrijder uit Gouda reed in de richting van de Pleisterplaats toen hij een bestelbusje inhaalde. Op dat moment besloot die bestelbusbestuurder echter ook een auto te gaan inhalen. Gevolg was dat het busje de motor raakte en de motorrijder ten val kwam in de berm. De man kwam met de schrik vrij. De bestuurder van de bestelbus is na de aanrijding doorgereden. De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval.




Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --