Persberichten - 14/10/2003

Referentie-aandeelhouders Real Software bereid raamakkoord ernstig in overweging te nemen

De Referentie-aandeelhouders die samen de meerderheid controleren van Real Software hebben via de pers vernomen dat de Raad van Bestuur een raamakkoord zou hebben afgesloten met de banken. De Referentie-aandeelhouders beschouwen dit als een stap in de goede richting en zijn bereid een constructieve dialoog aan te gaan met de Raad van Bestuur en om ieder plan dat kan bijdragen tot de continuïteit en de groei van Real Software op ernstige wijze in overweging te nemen.

Op basis van de grote lijnen van het raamakkoord zoals dat in de pers werd gepubliceerd zijn de Referentie-aandeelhouders van oordeel dat dit plan niet noodzakelijk strijdig is met het door hen voorgestelde alternatief plan maar zijn zij tot de bevinding gekomen dat hun alternatief plan eerder complementair daaraan is.

De Referentie-aandeelhouders benadrukken dat ook zij streven naar de continuïteit en de groei van Real Software en daarbij ook het belang van alle medewerkers, leveranciers en schuldeisers van de vennootschap voor ogen houden. Zij doen dan ook een oproep tot de Raad van Bestuur om zich te onthouden van denigrerende commentaar ten aanzien van de Referentie-aandeelhouders. Zij nodigen de Raad van Bestuur uit om rond de tafel te gaan zitten ten einde van gedachten te wisselen over de respectieve plannen met het oog op het nastreven van een oplossing in het belang van alle betrokkenen.

Provider: Euronext Brussels