Stadsdeel Zeeburg

Fietsen in Zeeburg

Amsterdam is een fietsstad; en dat moet zo blijven. Om hieraan vanuit Zeeburg een bijdrage te leveren is de nota 'Fietsen in Zeeburg' geschreven.
In deze nota worden de uitgangspunten voor een succesvol fietsbeleid in Zeeburg weergegeven. Daarnaast worden er verschillende voorstellen gedaan om de infrastructuur voor fietsers te verbeteren. Veilige comfortabele verbindingen en goede stallingsmogelijkheden moeten meer Zeeburgers op de fiets krijgen.

Op een aantal punten in Zeeburg worden de komende jaren verbeteringen voor de fietsers doorgevoerd. Deze staan in grote lijnen vermeld in 'Fietsen in Zeeburg'.

Inzagetermijn
Tot 19 november kunt u uw schriftelijke reactie over de nota indienen. Na het inwinnen van de reacties stelt de stadsdeelraad de nota officieel vast. Dat zal begin volgend jaar zijn.

U kunt de nota Fietsen in Zeeburg on line inzien. Het document is beschikbaar in pdf-formaat. Daarvoor kunt u op de site van Adobe gratis Acrobat Reader downloaden. Een exemplaar ligt ook ter inzage bij het publiekscentrum in het stadsdeelkantoor aan de Cruquiusweg 5.

Schriftelijke reacties kunnen gezonden worden aan: Stadsdeel Zeeburg t.a.v. Hans Meijer Postbus 380, 1000 AJ Amsterdam of per e-mail: info@Zeeburg.nl. Telefonische informatie kan worden ingewonnen op tel. (020) 6080 357