Rijn&Venen, 09.30 uur

Utrecht 16-10-2003 - Persberichten district Rijn & Venen

Veel te hard
ZEGVELD- Op de Midlandweg werd woensdag een verkeerscontrole gehouden. In totaal werden 50 autos gecontroleerd. In totaal reden 12 voertuigen te hard en kregen een proces-verbaal. Een 30-jarige automobilist uit Woerden reed met een snelheid van 122 kilometer per uur waar 60 is toegestaan. De man bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Tegen de man is proces-verbaal op gemaakt voor het rijden met te hoge snelheid en het rijden zonder rijbewijs.

Verlichtingscontrole
MAARSSEN- Tussen 21.00 en 21.30 uur werd er een fietsverlichtingscontrole gehouden op de Fazantenkamp. In totaal kregen 16 bestuurders een bekeuring voor het niet voeren van verlichting.

Aanrijding letsel
MAARSSEN- Op woensdagavond vond er een verkeersongeval plaats op de Rijksweg A2. Een 38-jarige automobilist uit Diemen reed over de rijksweg en kwam door nog onbekende oorzaak in de slip, reed tegen een achterzijde van een andere auto en botste vervolgens tegen de vangrail. De bestuurder raakte gewond en werd vervoerd naar het ziekenhuis. De man bleek niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.