Eemland zuid 09.15 uur

Utrecht 16-10-2003 - Persberichten district Eemland zuid

Met motor onderuit
LEUSDEN - Doordat een 26-jarige motorrijder uit Assendelft onvoldoende rechts hield in een bocht in de Asschatterweg, reed hij woensdagmiddag tegen 14.00 uur tegen een hem tegemoetrijdende bestelauto.

Achter de 26-jarige motorrijder reed een 24-jarige motorrijder uit Averden. Hij kon zijn vallende voorganger niet ontwijken en viel ook. De 26-jarige raakte door zijn aanrijding met de bestelauto gewond aan zijn knie en is naar het UMC gebracht. De 24-jarige raakte niet gewond.

Fietser aangereden
AMERSFOORT - Een 20-jarige Amersfoortse werd woensdagavond rond 21.15 uur op de Ringweg Koppel aangereden door een auto die door rood reed.

De bestuurder, een 26-jarige plaatsgenoot, verklaarde dat kort daarvoor een andere auto zijn auto had geraakt, waarna hij de achtervolging inzette. De man erkende hierdoor door rood te zijn gereden. De fietsster liep bij de aanrijding geen letsel op.

Snelle, luide brommer
AMERSFOORT - Doordat een brommer donderdag kort na middernacht veel herrie maakte, controleerde de politie de tweewieler op 't Zand.

De brommer bleek niet voorzien van een verzekeringsplaatje, had geen gele vlakken en bleek behoorlijk opgevoerd. Voor deze drie feiten kreeg de 17-jarige Amersfoorter bekeuringen. Hij krijgt de brommer terug als hij kan bewijzen dat zijn tweewieler verzekerd is.