Peter van Ruiten vertrekt bij Aladdin Benelux

IJsselstein, 16 oktober 2003 - Peter van Ruiten, managing director van Aladdin Benelux, legt per 1 november 2003 zijn functie neer. Na een dienstverband van ruim tien jaar gaat Van Ruiten van start als directeur/mede-eigenaar van Spiral Solutions Europe BV. Dit bedrijf houdt zich bezig met interactieve dienstverlening op het gebied van Internet, met als specialisme online internet gaming. De Aladdin-vestiging in IJsselstein komt per 1 november a.s. onder leiding te staan van Ray Lewis, managing director van Aladdin Western Europe in Groot-Brittannië. Als lid van Aladdin's Europese managementteam heeft Van Ruiten het afgelopen jaar een wezenlijke bijdrage geleverd aan het samenvoegen van de kantoren in Nederland, Frankrijk en Groot-Brittannië. Hieruit is Aladdin Western Europe ontstaan. Van Ruiten was naast managing director van Aladdin Benelux ook verantwoordelijk voor het marketingbeleid van Aladdin Western Europe. Aan deze marketingfunctie wordt op korte termijn nieuwe invulling gegeven in Groot-Brittannië.

Peter van Ruiten: "Nu de organisatie Aladdin Western Europe volledig operationeel is, en ik in de tien jaar voor Aladdin de organisatie heb zien groeien tot een succesvolle onderneming, is het voor mij tijd een nieuw initiatief te starten. In Spiral Solutions heb ik een onderneming gevonden die ik, net als Aladdin destijds, van de grond af kan opbouwen."

De nieuwe organisatie Spiral Solutions Europe BV is voor 51% dochteronderneming van Spiral Solutions Ltd en gevestigd in Karmiel, Israël. De Europese vestiging zal zich voornamelijk richten op de online gaming-markt voor mobiele telefoons en internet en deze technieken tevens gaan aanbieden ten behoeve van reclamecampagnes voor bedrijven.

Over Aladdin
Aladdin Knowledge Sytems (Nasdaq: ALDN), gevestigd in Tel Aviv (Israël), houdt zich als internationaal marktleider op het gebied van internet- en softwarebeveiliging bezig met oplossingen voor een veilig gebruik en veilige distributie van digitale content: van applicatiesoftware tot en met internetgebruik en -toegang. Aladdins klanten zijn software-vendors en organisaties die hun medewerkers een veilige toegang tot het internet bieden, inclusief bescherming van de eigen bedrijfsinformatie en -productiviteit. Meer informatie is te vinden op Aladdins website www.eAladdin.com of via de Benelux-vestiging van Aladdin in IJsselstein.



Ingezonden persbericht