Politie Noord- en Oost Gelderland



* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Achterhoek



P E R S B E R I C H T



POLITIEDISTRICT ACHTERHOEK



16 oktober 2003 middag



Doetinchem - diefstal bierkratten


Werd in de nacht van 15 op 16 oktober aan de Nijverheidsweg een gat in het hek geknipt bij een bedrijf . Vervolgens nam men 4 kratten met lege bierflessen van het merk ALFA weg. De dieven zullen de kratten zeker trachten in te wisselen voor statiegeld.



Aalten, auto weer bekrast


De auto van een 21-jarige Aaltenaar is voor de vijfde keer in korte tijd beschadigd. De eerste vier keer stond de auto voor zijn woning aan de Bredevoortsestraat en werd daar bekrast. Nu, in de nacht van 14 op 15 oktober had de aangever zijn auto achter het huis geplaatst en werd deze bekrast. De politie zoekt getuigen van de vernieling.



Eibergen- aanrijding materieel


Vond omstreeks 11.35 uur op de kruising Abbinksweg met de Zieuwentseweg een aanrijding tussen 2 auto's plaats. Een 21-jarige automobiliste uit Beltrum kwam uit de richting van de Hemminksweg en verleende geen voorrang aan een 78-jarige automobilist uit Lichtenvoorde. Beide auto's raakten beschadigd bij de aanrijding.



Gendringen - leksteken banden


Een 44-jarige chauffeur uit die plaats deed aangifte dat in de nacht van dinsdag op woensdag 3 banden van zijn vrachtwagen aan de Industrieweg lek gestoken zijn. Ditzelfde feit vond in de nacht van maandag op dinsdag plaats, toen werd er één band vernield. Naast deze vernielingen werden er enkele meldingen gedaan van lek gestoken autobanden elders in Gendringen ( IJsselstraat en Haverkamp)


Einde berichten



Nadere informatie:

Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52



---- --