Politie Noord- en Oost Gelderland



* Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland.

* District Noordwest Veluwe



P E R S B E R I C H T E N



POLITIEDISTRICT NOORDWEST VELUWE


Donderdagmiddag 16 oktober 2003



Nunspeet- Rijden onder invloed


Op woensdagavond 15 oktober heeft de politie een 49-jarige man uit Amsterdam staande gehouden aan de Elspeterweg, omdat hij met teveel drank op achter het stuur zat. De man moest mee naar het politiebureau om daar een ademanalyse te ondergaan. Deze wees uit dat de man een promill. van ruim 1.4 in zijn bloed had zitten. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.



Wezep- Diefstal uit gebouw


Op donderdagochtend 16 oktober deed een 33 jarige man uit Wezep aangifte van diefstal uit een gebouw aan de Zuiderzeestraatweg in Wezep. De daders waren over een hek geklommen en hebben vervolgens een ruitje ingeslagen om zo het gebouw binnen te komen. Uit de kantoorruimte van het gebouw is een kluis met inhoud ontvreemd. Het totale schadebedrag is nog niet bekend.


Heerde - ongeval met letsel

Bij verkeersongeval op de Eperweg in Heerde zijn vanmiddag even voor 13.00 uur twee inzittenden van een personenauto gewond geraakt. Een 46 jarige vrouw uit Wapenveld bestuurde een personenauto en reed in de richting Epe. Zij kwam op de kruising van de Eperweg met de oprit van de A50 in de richting Apeldoorn in botsing met een tegenligger die op die kruising linksaf de oprit wilde oprijden. De 46 jarige Wapenveldse raakte gewond, evenals haar 45 jarige plaatsgenote die bij haar in de auto zat. Beiden werden per ambulance met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.
PS: de personalia (leeftijd en woonplaats) van de andere personenauto (linksaffer) zijn nog niet in de politieadministratie verwerkt en derhalve bij persvoorlichting nog niet bekend.



Nadere informatie:

Politievoorlichter Bert Top

055 - 548 6058


---- --