Ingezonden persbericht


Persbericht

Amersfoort, 8 oktober 2003

Vrijdag 17 tot en met zondag 19 oktober in Zelhem

Achterhoek Regio Weekend met Elly & Rikkert op De Betteld

ZELHEM Camping De Betteld en De Witte Herberg houden van vrijdag 17 tot en met zondag 19 oktober een feestweekend voor het hele gezin met het bekende zangduo Elly & Rikkert. Naast bezoekers uit de regio is dit weekend, dat op Camping De Betteld in Zelhem wordt gehouden, ook bedoeld voor gasten van De Betteld en De Witte Herberg.

Het programma is opgezet door kerken uit de regio en biedt voor elk wat wils , zegt Gerhard Hobelman van Camping De Betteld. We hebben rekening gehouden met kinderen, jongeren en volwassenen.

Het feestweekend start vrijdagavond met een praise-avond onder leiding van het veelzijdige muzikale paar Reni & Elise Krijgsman. Zij worden bijgestaan door de Opwekking Praiseband. De praise-avond begint om 20.00 uur.

Op zaterdag is er zowel een mannen- als een vrouwenochtend én een speciaal jeugdprogramma met Rock Solid en Solid Friends. Voor de kinderen is er s middags een optreden van Elly & Rikkert om 15.00 uur. Om 20.00 uur treden ze op voor de jeugd en de volwassenen.

Uitgever en publicist mr. Henk Medema zal op de mannenochtend spreken over het thema Mannen in de Bijbel . Tevens zal hij zijn nieuwe boek over dit onderwerp publiceren. Er is volop gelegenheid voor discussie en het stellen van vragen naar aanleiding van zijn referaat.

Gastspreker tijdens de vrouwenochtend is Jetty Nijveldt, een veelgevraagd spreekster op landelijke vrouwenochtenden. Thema van haar inleiding is: Je mag er zijn . Ook hier is volop gelegenheid voor discussie en het stellen van vragen.

Zondagavond is er om 19.00 uur een feestelijke gezinsdienst met ds. Peter Sinia, waarmee het Achterhoek Regio Weekend wordt afgesloten.

Aanmelding voor het feestweekend is niet nodig. Bel voor meer info 0314-627200. Kijk voor algemene informatie: www.betteld.nl en/of www.dewitteherberg.nl

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht