HP breidt Photosmart serie uit met nieuwe HP Pavilion t300 desktop pc's

Nieuwe desktop voor digitale fotografie

AMSTELVEEN, 17 oktober 2003 - HP introduceert nieuwe desktop pc's voor een optimale beleving van digitale fotografie. Met de nieuwe HP Pavilion Photosmart desktops kan men snel en eenvoudig een digitale camera aansluiten, foto's bewerken, in een album bewaren en verzenden. Met de introductie van de Photosmart desktop pc's zorgt HP ervoor dat digitale fotografie eenvoudiger, betaalbaar en leuk wordt. De onderlinge samenwerking van een digitale camera van HP, een scanner en printer van HP en de nieuwe Photosmart desktop pc biedt de consument alle voordelen van gebruiksgemak en de zekerheid dat alles perfect samenwerkt.

De integratie van nieuwe producten betekent een grote stap voorwaarts naar een gemakkelijk gebruik van elk onderdeel van digitale fotografie en een plezierige beleving ervan. Het resultaat van deze strategie is een scala aan nieuwe producten die naadloos met elkaar kunnen samenwerken.

HP Pavilion Photosmart t390
De HP Pavilion Photosmart t390 stelt de gebruiker in staat een digitale camera snel en eenvoudig aan de pc te koppelen. De camera docking kan geïntegreerd worden, zodat deze deel uitmaakt van de pc; kabels worden aan het zicht onttrokken. Bovendien worden foto's snel uitgewisseld met de pc en wordt de batterij van de camera opgeladen. Het systeem is geschikt voor het 8886 docking station, te gebruiken met o.a. de 435, 635, 735 en 935 Photosmart digitale camera's van HP. De Pavilion t390 Photosmart is uitgerust met een ADSL modem, een DVD writer en is daarnaast voorzien van een TV-tuner met afstandsbediening en een 6-in-1 Digital Media Reader. Een draadloos toetsenbord en muis worden standaard meegeleverd.

De Pavilion t300 serie beschikt over de nieuwe HP Image Zone software. Dit is gebruiksvriendelijke software voor digitale fotografie zoals het bekijken, bewerken, beheren en afdrukken van foto's.

HP is op 1 oktober jl. in samenwerking met Planet Internet een ADSL-actie gestart. Bij aanschaf van een HP Pavilion desktop pc ontvangen gebruikers gratis een ADSL-pakket. De actie loopt tot en met 31 december 2003 (zie voor meer informatie www.hp.nl/breedbandactie).

Nieuwe producten digital entertainment

Daarnaast introduceert HP de volgende producten:


* Widescreen Pavilion notebook pc:
Het dunne HP Pavilion zt3024 notebook is bij uitstek geschikt voor gebruikers die op zoek zijn naar maximaal vermaak onderweg. Dit notebook bevat Intel Centrino mobiele technologie met Mobile Intel PentiumM-processor, een draadloze verbindingsmogelijkheid en een lang werkende accu. Ook beschikt de zt3024 over een 15.4-inch breedbeeldscherm (16:9) en een DVD+R/W drive.

Naast de Pavilion zt3024 introduceert HP een viertal notebook pc's in diverse prijsklassen.


* HP USB Digital Drive:
De nieuwe Secure Digital (SD) geheugenkaartlezer op zakformaat is ontworpen om bestanden uit te wisselen tussen verschillende apparaten zoals notebooks, desktops, bepaalde pocket pc's, printers, digitale camera's en MP3 spelers. De SD geheugenkaartlezer wordt standaard meegeleverd met de HP Pavilion zt3024 en ze5528 notebook pc's.


* HP DVD Writer dvd400i:
De DVD400i is een interne DVD drive die ingebouwd kan worden door gebruikers die al een pc hebben, maar nog geen DVD writer. Met de nieuwe 8x HP DVD Writer dvd400i kan de gebruiker een grote hoeveelheid data (4,7 GB) opslaan. Ook gaat het maken van back ups en het transporteren van informatie op DVD's en CD's sneller en gemakkelijker dan voorheen. Het apparaat, gebaseerd op het +R/+RW formaat, brandt discs die uitwisselbaar zijn met de meeste DVD-spelers en DVD-Rom drives.

Alle nieuwe HP Pavilion desktop en notebook pc's zijn leverbaar vanaf begin november 2003. De consumentenadviesprijzen inclusief BTW zijn:

HP Pavilion desktop pc's
Pavilion a350 + 15 -inch TFT ¤ 1.099
Pavilion a360 + 15 -inch TFT ¤ 1.299
Pavilion t370 + 15 -inch TFT ¤ 1.599
Pavilion t380 + 15 -inch TFT ¤ 1.799
Pavilion t390 + 15 -inch TFT ¤ 1.999

HP DVD Writer
HP DVD 400i ¤ 249

HP Pavilion notebook pc's
Pavilion ze4509 ¤ 1.199
Pavilion ze4522 ¤ 1.399
Pavilion ze5517 ¤ 1.599
Pavilion ze5528 ¤ 1.799
Pavilion zt3024 ¤ 1.999

Meer informatie over de nieuwe HP-producten is beschikbaar op www.hp.nl.

Over HP
HP levert wereldwijd relevante technologie van vitaal belang voor werk en prive. Het aanbod van HP omvat IT infrastructuur, global services, personal computing en access devices, en imaging en printing oplossingen voor consumenten, grote, middelgrote en kleine organisaties. De laatste vier kwartalen behaalde HP wereldwijd een omzet van $ 70,4 miljard. Meer informatie over HP is te vinden op www.hp.nl.
---
© 2003 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice. The only warranties for HP products and services are set forth in the express warranty statements accompanying such products and services. Nothing herein should be construed as constituting an additional warranty. HP shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.

10/2003