MOJO CONCERTS

Pepsi Chart Live line up compleet

PEPSI CHART LIVE
LINE-UP COMPLEET!

Met de toevoeging van Sita, Fontane, Birgit, Bow Wow, The Rasmus en Skate The Great is de lijst van optredende artiesten tijdens Pepsi Chart Live compleet. Op zaterdag 18 oktober staan tijdens hét muziekspektakel voor jongeren ook de grote nationale en internationale sterren Pink, Daniel Bedingfield, Sugababes, Di-rect, Jim, Jamai, Dewi en Thicke op het podium van de Rotterdamse Ahoy. Helaas kan de eerder aangekondigde Stacie Orrico niet komen vanwege verplichtingen in het buitenland die zij niet meer kon afzeggen.

Sita is als voormalig K-otic lid in een jaar tijd uitgegroeid tot een volwaardig solo artiest, met successen als de hits Happy en Hello.Ze heeft de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuw album en een nieuwe clip en Sita timmert ook in het buitenland goed aan de weg. Haar nieuwe single Come With Me is onlangs uitgekomen.

Fontane, de jongensband van acteur en leadzanger Michiel Huisman, is bekend van de Nederlandstalige debuutsingle 1+1=2 en de tweede single Slapeloosdie vorig jaar bescheiden hits werden. Michiel Huisman speelde in de succesfilm Costa!, waarvoor de eerste single werd gebruikt, Volle Maan en is te zien in dé film van dit najaar Phileine zegt sorry. De single Neem Me Mee komt pas op 20 oktober uit, maar krijgt de primeur alvast tijdens Pepsi Chart Live.

Birgit Schuurman heeft met Everybody Wants To Be haar zoveelste hit te pakken. Ze heeft met haar eigenzinnige stijl, energieke podiumuitstraling en sterke stem de harten veroverd van een divers en nog altijd groeiend publiek.

Toen hij dertien jaar was heette Bow Wow nog Lil Bow Wow en verkocht hij ruim vijf miljoen albums. Inmiddels is Bow Wow uitgegroeid tot een volwassen rapper met een indrukwekkende staat van diensten. Naast het uitbrengen van zijn derde album Unleashed heeft hij twee films op zijn naam staan en is er een in de maak met Will Smith. Op het podium van Pepsi Chart Live is de zestienjarige misschien de jongste artiest, een echte rasentertainer is hij zeker!

The Rasmus bestaat uit vier jongens uit Helsinki die uitgroeiden tot de belangrijkste band van Finland. Na alle muziekprijzen te hebben gewonnen die er te winnen waren in Finland maakten ze vorig jaar de grote sprong naar de rest van Europa. Niet zonder succes want hun eerste single In The Shadows is een grote hit.

Skate The Great is een immers verrassende MC met een veelbelovende toekomst. Hij komt uit de breakdance en grafitti scene, rapt in zowel Nederlands als Engels, trad op in New York, werkte met Extince en leverde een vocale bijdrage op nieuw materiaal van Brainpower. Met het nummer 'Joyride' laat Skate The Great nu van zich horen.

Met Pink heeft Pepsi Chart Live een wereldartiest op de planken staan voor een half uur durend live optreden. De rebelse zangeres scoorde gigantische hits met Get The Party Started, Family Portret, Dont Let Me Get Me van haar tweede album Missundaztood, dat tot nu toe al meer dan twee miljoen keer over de toonbank ging. Momenteel heeft ze opnieuw een geweldige hit met de single Feel Good Time, de soundtrack van de film Charlie's Angels: Full Throttle. Nog nooit eerder gaf Pink een optreden in Nederland.


1/2


Daniel Bedingfield brak eind 2001 in één keer in heel Europa door met de dancehit Gotta Get Thru This. Met If You re Not The One liet hij zijn gevoelige kant zien en met Never Gonna Leave Your Side staat de sympathieke en charismatische Engelse zanger opnieuw in de Pepsi Chart.

Het Britse trio Sugababes, bestaande uit Keisha, Mutya en Heidi, hebben grote successen als 'Round, Round' en 'Stronger' van het album Angels With Dirty Faces op hun naam staan. Ze zijn, net als in hun videoclips, ook op het podium onweerstaanbaar.

De energieke Haagse jongens van Di-rect gaven vorig jaar tijdens Pepsi Chart Live wat het publiek van ze verwachtte. Gelukkig ontbreken ze dit jaar ook niet want de succesvolle band staat garant voor een lekker ruig rockoptreden van eigen bodem.

Het gaat Jim, Jamai en Dewi voor de wind. Na de finale van Idols lacht het succes hen toe. Ze gaan alledrie hun eigen weg met een eigen album, singles en videoclips. Jamai deed het goed met zijn hitsingle Step Right Up, Jim natuurlijk met Tell Her en Dewi heeft met Left of Center ook een gigantische hit te pakken. Ze zullen tijdens Pepsi Chart Live gegarandeerd heel Ahoy plat krijgen!

Voordat hij in ons land doorbrak met zijn debuutsingle When I Get You Alone en de bijbehorende leuke videoclip, schreef Robin Thicke al muziek voor Marc Antony, Brandy en Christina Aguilera en werkte hij samen met India.Arie en Mya. Thicke is naast zanger en songwriter ook acteur.

Pepsi Chart Live maakt deel uit van het muziekplatform van Pepsi; Pepsi Chart. De organisatie van Pepsi Chart Live is in handen van PepsiCo International en Mojo Concerts in samenwerking met Free Record Shop en drie belangrijke jongerenmedia; Yorin FM, Hitkrant en Yorin TV.

Pepsi Chart Live zal op 18 oktober live worden uitgezonden door Yorin FM en zal op 25 oktober en 1 november van 17.30 tot 19.00 uur te zien zijn op Yorin TV.

Pepsi Chart Live
Zaterdag 18 oktober 2003
Ahoy Rotterdam
Entree: EUR 35, EUR 32,50 en EUR 31 (excl. servicekosten) Deuren: 15.30 uur. Aanvang: 17.00 uur.

Kaartverkoop door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl, de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal. Let op! Het is verboden op zaterdag 18 oktober voor 12.00 uur 's middags op het terrein van Ahoy te bivakkeren.