RTV West

Holland Dance Festival journaal op TV West

8 oktober 2003

Onder de noemer Singular Sensations gaat op 18 oktober de negende editie van het Holland Dance Festival van start in Den Haag. De persoonlijke beleving van de dans staat dit jaar centraal. Voor deze editie reizen verschillende dansgezelschappen uit de hele wereld af naar de Hofstad. En TV West is erbij!

Van 23 oktober t/m 9 november zendt TV West dagelijks (behalve op maandag 27 oktober en maandag 3 november) het Holland Dance Festival Journaal uit.

Aansluitend op het thema Singular Sensations wil TV West de individuele beleving van de dans naar voren laten komen. Verschillende dansliefhebbers, zoals een arts die binnen de danswereld werkt, de eigenaar van een supermarkt en een vaste bezoeker van het Lucent Danstheater, presenteren daarom het journaal en nemen een kijkje in de wereld van het Holland Dance Festival. Zij interviewen dansers, choreografen, muzikanten of een festivaldirecteur. Daarnaast maken zij sfeerreportages.

En natuurlijk is er de Festival Agenda met informatie over welke voorstellingen er de komende dagen te zien zullen zijn en voor welke voorstelling er nog kaartjes te bemachtigen zijn.

Beleef het Holland Dance Festival mee op TV West!

Het Holland Dance Festival Journaal,
dagelijks van 23 oktober t/m 9 november aansluitend op het TV West Nieuws
om 19.21, 20.21, 21.21, 22.21, 23.21 en 00.21 uur (Behalve op maandag 27 oktober en maandag 3 november.)

6 oktober 2003
Nationale Onderwijsweek bij Radio West

3 oktober 2003
'Schizofrenie, minder gek dan je denkt', documentaire op TV West


1 oktober 2003
De Nieuwe Stad Prijs 2003 bij TV West