18/10 Aa & Dommel

Boxtel 18-10-2003 - .

ILLEGALE RADIOZENDER UIT DE LUCHT GEHAALD, Schijndel

Vrijdagavond is aan de Beatrixlaan in Schijndel een illegale radiozender uit de lucht gehaald. Een 31-jarige man uit Schijndel en een 46-jarige man uit s-Hertogenbosch zijn aangehouden voor het overtreden van de wet op de telecommunicatievoorzieningen. In overleg met Buma/Stemra wordt een onderzoek ingesteld in het kader van de Auteurswet op beschermde muziek. De zendapparatuur is in beslag genomen.

BELEDIGING, Boxtel

In de nacht van vrijdag op zaterdag is en 22-jarige man uit Boxtel aangehouden voor het beledigen van politieagenten en baldadig gedrag. Politieagenten wezen de man terecht, toen hij met een glas bier in zijn hand op de Rozemarijnstraat in Boxtel liep. Hij was het er niet mee eens en begon de agenten te beledigen. Hij is meegenomen naar het bureau om een verklaring af te leggen.

BALDADIGHEID, Boxtel

Een 23-jarige man uit Boxtel is aangehouden op de Kruisstraat in Boxtel omdat hij het nodig vond om op een fiets te springen die net daarvoor door een ander onbekend gebleven persoon op de rijbaan was gegooid. Een 22-jarige vriend van de man was het er niet mee eens en probeerde de aanhouding te beletten. Beide mannen zijn meegenomen naar bureau. Ze zijn na verhoor heengezonden.