18/10 Den Bosch

's-Hertogenbosch 18-10-2003 - .

BURENRUZIE, s-Hertogenbosch

Vrijdagmiddag is na een burenruzie een 31-jarige vrouw uit s-Hertogenbosch aangehouden aan het Lariksplein in s-Hertogenbosch. De vrouw kreeg ruzie met haar 24-jarige buurvrouw die uitliep in een vechtpartij waarbij de 31-jarige vrouw de andere vrouw gebeten zou hebben. De vrouwen hadden ruzie om hun kinderen. De 31-jarige vrouw is aangehouden, verhoord en heen gezonden.

Later die avond liep het in de buurt weer uit de hand. De reden van de escalatie is niet precies bekend. De woning van de 19-jarige buurvrouw werd bekogeld met stenen. Er sneuvelde een ruit van haar woning op het moment dat de politie ter plaatse was. Om de zaak niet verder te laten escaleren is de 19-jarige vrouw samen met haar familie elders gebracht.

RIJDEN NADAT RIJBEWIJS WAS INGEVORDERD, s-Hertogenbosch

In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 22-jarige man uit s-Hertogenbosch aan de oude Vlijmenseweg in zijn woonplaats aangehouden. De man reed in zijn auto terwijl zijn rijbewijs woensdag jl. was ingevorderd. Zijn auto is in beslag genomen.

DRUGSGEBRUIKER AANGEHOUDEN, s-Hertogenbosch

In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 20-jarige man uit Wamel aangehouden op verdenking van het voorhanden hebben van drugs. De man werd betrapt toen hij in een horecagelegenheid aan de Torenstraat in s-Hertogenbosch drugs tot zich nam. De man is overgedragen aan de politie en ingesloten voor verder onderzoek.

DRONKEN MAN AANGEHOUDEN, s-Hertogenbosch

In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 35-jarige Bosschenaar aangehouden aan De Saren in s-Hertogenbosch omdat hij niet mee wilde werken met de politie. De politie ging na een melding van mishandeling naar een horecagelegenheid aan De Saren. Een dronken man zou een vrouw mishandeld hebben. Ter plaatse aangekomen bleek de vrouw geen aangiften te willen doen. De man had behoorlijk in het alcoholgaasje gekeken. De politie vroeg naar de persoonsgegevens van de 35-jarige man, maar hij weigerde verschillende malen mee te werken. Toen de man uiteindelijk werd aangehouden beledigde en bedreigde hij de agenten. De man is ingesloten voor verder onderzoek.

SHOARMA-ETER AANGEHOUDEN, s-Hertogenbosch

In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 18-jarige Bosschenaar aangehouden in de Hinthamerstraat in s-Hertogenbosch toen hij een broodje shoarma op de straat gooide. De verdacht kreeg de kans het broodje op te ruimen, maar hij wilde niet meewerken. Hij is ingesloten voor verhoor en werd met een boete van 46,-- Euro heengezonden.

VECHTPARTIJ, Rosmalen

Bij een vechtpartij in de Peter de Gorterstraat in Rosmalen in de nacht van vrijdag op zaterdag zijn een 20-jarige en een 17-jarige man, beiden uit Rosmalen, aangehouden. De mannen raakten om onbekende redenen in gevecht met elkaar. Ze bleken behoorlijk gedronken te hebben. Ze zijn meegenomen en ingesloten voor verhoor.

AUTOKRAKER OP HETERDAAD BETRAPT, s-Hertogenbosch

Zaterdag vroeg in de ochtend is een 24-jarige verdachte uit s-Hertogenbosch op heterdaad betrap toen hij bezig was om een autoradio te stelen. De man zat in de auto die aan de Hoge Slagen in s-Hertogenbosch geparkeerd stond. Een ruitje van de auto was ingeslagen. De man is ingesloten voor verder onderzoek.

VERNIELINGEN WONING, s-Hertogenbosch

Zaterdag vroeg in de ochtend zijn drie personen (20, 24 en 27-jaar) Uit s-Hertogenbosch aangehouden in verband met vernielingen bij een woning aan de Hertog Godfriedstraat in s-Hertogenbosch. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar dit incident.

ALCOHOLCONTROLE, Rosmalen,

Bij een alcoholcontrole van vrijdag op zaterdag op het Stationsplein, de Raadhuisstraat, De Rodenborchweg en de Empelseweg in Rosmalen zijn in totaal 426 bestuurders gecontroleerd. Twee maal is een rijbewijs ingevorderd.

Een 51-jarige vrouw uit Rosmalen kreeg een rijverbod van 2 uur en een proces-verbaal. Een 68-jarige man uit Rosmalen kreeg een rijverbod van 4 uur en een proces-verbaal. Een 34-jarige man uit s-Hertogenbosch kreeg een rijverbod van 9 uur en zijn rijbewijs werd in gevorderd. Een 19-jarige man uit Ammerzoden kreeg een rijverbod van een uur en een boete van 190,-- Euro, Een 38-jarige man uit Rosmalen kreeg een rijverbod van 3 uur en een proces-verbaal en een 26-jarige vrouw uit Vlijmen kreeg een rijverbod van 8 uur en haar rijbewijs werd ingevorderd.

KETTINGBOTSING, s-Hertogenbosch

Zaterdagochtend raakten drie autos en een vrachtauto betrokken bij een kettingbotsing op de A59 ter hoogte van afslag centrum s-Hertogenbosch. Een 43-jarige vrouw uit Scherpenzeel raakte hierbij gewond aan haar nek en is per ambulance naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis in s-Hertogenbosch gebracht. Waarschijnlijk veroorzaakte een niet goedfunctionerende rem van de vrachtwagen van een 46-jarige man uit De Hoef de kettingbotsing. Het kentekenbewijs, deel I van de vrachtwagen is ingevorderd. De overige betrokkenen raakten niet gewond.