Politie Zuid-Holland-Zuid

19/10 Weekend Hoeksche Waard

19-10-2003 - Persberichten District III

TIEN JONGEREN AANGEHOUDEN
OUD-BEIJERLAND De Politie Zuid-Holland-Zuid heeft op 17 oktober in de Ooststraat in totaal 10 jongeren aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de vernieling van een autospiegel in de Prinses Beatrixstraat. Het gaat om twee 14-jarigen, drie 15-jarigen, vier 16-jarigen en één 17-jarige. Eén van de 14-jarigen woont in s-Gravendeel, één van de 15-jarigen woont in Mijnsheerenland, de overigen komen uit Oud-Beijerland. Een getuige zag een groep van 15 tot 20 jongeren rond een personenauto lopen en fietsen, hoorde een klap en constateerde dat de spiegel van de auto vernield was. De getuige hield de groep in het oog en belde de politie die tien van hen aanhield. Allen zijn na verhoor in vrijheid gesteld. De politie onderzoekt de zaak verder.

ALCOHOL
NIEUW-BEIJERLAND Een 21-jarige automobilist uit Nieuw-Beijerland is op 18 oktober op de Beatrixstraat aangehouden. Hij had teveel op en kreeg een boete van 190 euro.
NUMANSDORP Een 42-jarige automobilist uit Zuid-Beijerland is op 18 oktober op de Molendijk aangehouden. Hij reed slingerend op de rijbaan. Hij kreeg een rijverbod van drie uren en een dagvaarding mee. MAASDAM - Een 27-jarige automobilist uit Oud-Beijerland is op 18 oktober op de Provincialeweg N217 aangehouden. Hij had teveel op en kreeg een rijverbod van een uur.
MAASDAM Tien minuten later werd een 23-jarige automobilist uit Maasdam op de Provincialeweg N217 aangehouden. Hij had teveel op en kreeg een rijverbod van een uur en een bekeuring van 190 euro. S-GRAVENDEEL Een 22-jarige automobilist uit Rotterdam is op 19 oktober op de Nieuwe Bonaventuurseweg aangehouden. Hij had teveel op, kreeg een rijverbod van een uur en een boete van 190 euro. S-GRAVENDEEL Een paar minuten later werd een 22-jarige automobilist uit Rotterdam op de Nieuwe Bonaventuurseweg aangehouden. Ook hij had teveel op en kreeg een rijverbod van drie uren en een dagvaarding.

WONINGINBRAAK
OUD-BEIJERLAND Bij een inbraak in een woning aan de Vuurbaken hebben onbekende(n) op 17 oktober onder meer schilderijen weggenomen. De dader(s) kwamen via een hondenluik binnen. De Technische Recherche heeft de zaak in onderzoek.