Ingezonden persbericht

Jubileum Expositie 25 jaar Nico Vrielink - Artevista Gallery

+ presentatie van zijn nieuwste boek

BADHOEVEDORP, 20031001 -- Het 25-jarige jubileum van Nico Vrielink, presentatie van zijn nieuwste boek,een jubileum-expositie meer dan waard. Artevista Gallery (badhoevedorp) organiseert van 19 oktober tot en met 9 november 2003 een bijzondere jubileum-expositie van de schilderijen van Nico Vrielink en daarnaast de nieuwste beelden van Jeane Vrielink, zijn vrouw. Ook zal al weer zijn 5e boek gepresenteerd gaan worden.



Nico Vrielink viert in 2003 zijn 25-jarig jubileum. Zijn werk (hij heeft meer dan 4000 schilderijen geschilderd, met name van zijn vrouw Jeane) , wordt over de gehele wereld bewonderd en bejubeld, dat moge blijken uit de vele exposities op de meest exotische plaatsen. Degene die van klassieke naakten en portretten houdt, zal zich moeilijk kunnen beheersen bij het zien van zijn onbetwiste eigen stijl. Prachtige oliedoeken van een ongekende rijkdom laten je ronddwalen in een Oosterse, byna mystieke wereld waarin je stiekem een kijkje mag nemen. Maar altijd met respect en gratie, zoals Nico Vrielink het ook zelf graag wil.


Naast zowel het oude als nieuw werk van Nico Vrielink exposeert ook Jeane Vrielink haar nieuwste beelden. Zij maakt werk in brons, veelal gecombineerd met andere materialen als steen en glas.


Zij zullen beide ook hun nieuwe kunstboek presenteren. Voor Jeane Vrielink haar eerste boek , voor Nico Vrielink alweer zijn 5e uit de serie, waarin elk aspect van zijn bewogen schildersleven aan bod komt. Een aantal van zijn boeken zijn reeds collectors items. Een unieke mogelijkheid om dit boek ook persoonlijk te laten signeren!


19 oktober (vanaf 14.00 uur) bent u van harte uitgenodigd op de opening van de expositie (op de Nieuwemeerdijk 322 te Badhoevedorp naast restaurant Meerzicht). Uiteraard zullen Nico Vrielink en zijn vrouw Jeane hierbij aanwezig zijn en kunt u wel kennismaken met deze fantastische kunstenaars. De expositie loopt van 19-10-2003 tot en met 9-11-2003


Voor meer informatie/routbeschrijving/informatie over de kunstenaar : www.artevista.nl




Ingezonden persbericht