Politie Noord- en Oost Gelderland

----- Persbericht -------

Politie Noord- en Oost-Gelderland
Districten Achterhoek, Noordwest-Veluwe en Apeldoorn

Aanvulling persberichten van 19 oktober 2003

Beltrum - Ongeval
Een fietser uit Borculo (leeftijd onbekend) raakte gewond bij een verkeersongeval op de Zieuwentseweg bij de kruising met de Bedelaarsdijk. Hij reed op 19 oktober om 10.30 uur met een andere fietser (ook uit Borculo) op de Zieuwentseweg toen beiden werden aangereden door een 27-jarige automobilist uit Ruurlo. Deze kwam vanuit de Bedelaarsdijk en wilde de Zieuwentseweg oversteken. Hierbij zag hij de fietsers over het hoofd. Beiden kwamen ten val en een van de mannen werd met hoofdletsel naar het ziekenhuis overgebracht.

Apeldoorn - Inbraak
In de nacht van 18 op 19 oktober werd ingebroken in een woning aan de Amersfoortseweg. Een balkondeur werd geforceerd en een televisie werd gestolen.

Nunspeet - Mishandeling
Een 25-jarige man uit Nunspeet deed aangifte van mishandeling. Hij liep op 19 oktober rond 00.30 uur naar een vriend die in de rij voor een discotheek aan de Stationslaan stond te wachten. Dit viel bij een van de wachtenden niet in de smaak. Hij gaf de man uit Nunspeet een vuistslag. Deze liep verwondingen op aan neus en lip. De politie stelt een onderzoek in.

Einde berichten

Voor informatie:
Andrea Jansen, piketvoorlichter politieregio Noord- en Oost-Gelderland, telefoon 06 - 23978827. Er zijn geen extra berichten voor de IJsselstreek.