19/10 Maasland

Oss 19-10-2003 - .

WINKELMEDEWERKSTER AANGEHOUDEN, Heeswijk Dinther

Zaterdagavond is in een winkel aan Plein 1969 in Heeswijk Dinther, een 19-jarige verdachte uit Veghel aangehouden voor het verduisteren van enkele duizenden Euros tijdens werktijd. Ze is ingesloten voor verder onderzoek.

FIETSENDIEF OP HETERDAAD BETRAPT, Oss

In de nacht van zaterdag op zondag is een 21-jarige Osschenaar op heterdaad aangehouden toen hij poogde een fiets te stelen op het Heschepad in Os. De man verklaarde dat eerder die nacht zijn fiets was gejat, en dat hij een nieuwe nodig had om thuis te komen. De man is aangehouden en met een proces-verbaal heengezonden. De fiets is teruggezet in het fietsenrek.

ONGEVAL, Oss

Zondagmiddag heeft er ongeval tussen twee personenautos plaatsgevonden op de kruising van de Gewandeweg en de Huisenbeemdweg in Oss. Hierbij raakten 2 kinderen licht gewond.

Een 47-jarige man uit Oss reed samen met zijn 14-jarige zoon op de Huizenbeemdweg. Op de Gewandeweg reed een 38-jarige vrouw uit Oss met haar twee zoontjes (4- en 8-jaar) en haar dochtertje van 7 jaar. Zij reed op een voorrangsweg. Bij de kruising botste ze met haar auto tegen de rechterzijkant van de auto van de man. Het zevenjarige dochtertje van de vrouw liep hierbij een bloedlip op en haar zevenjarig zoontje klaagde ook over pijn. Het gezin is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De man en zijn zoon raakten niet gewond. Beide autos zijn per takelwagen afgevoerd.

EENZIJDIG ONGEVAL, Oss

Een 16-jarige vrouw is met haar bromfiets onderuit gegleden op de Dr. Saal van Zwanenbergsingel in Oss, tussen het spoor en de verkeerslichten. Een 52-jarige getuige uit Oss heeft zijn auto met alarmverlichting aan op het spoorgezet ter bescherming van het meisje. Het meisje is met waarschijnlijk licht letsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

VERNIELER VAN AUTO AANGEHOUDEN, Oss

Zaterdagmiddag heeft de politie een 35-jarige man aangehouden die diverse malen tegen geparkeerde autos stond aan te schoppen aan de Oude Kerkstraat in Oss. Ook sloeg de man tegen een spiegel van een geparkeerde bedrijfsbus. De verdachte was onder invloed van alcohol. Hij is aangehouden en ingesloten.

Later bleek de man ook verantwoordelijk te zijn voor een aanrijding met doorrijden (zonder letsel) op dezelfde weg. De man weigerde op het bureau een blaastest te doen. Zijn rijbewijs is ingevorderd, er is proces verbaal tegen hem opgemaakt en hij kreeg een rijverbod van 24 uur.