Ingezonden persbericht


Persbericht

Amersfoort, 9 oktober 2003

Ds. Johan Zijlstra belicht Ester tijdens bijbelstudieweek op De Betteld

ZELHEM In de tweede week van de herfstvakantie verzorgt de baptistenpredikant Johan M. Zijlstra (Deventer) op Camping De Betteld te Zelhem elke morgen een bijbelstudie rond het bijbelboek Ester en het Joodse Poerimfeest.

Ik wil stilstaan bij de historische achtergronden van het boek Ester, bij de betekenis van deze geschiedenis voor de mensen uit die tijd én bij de betekenis voor ons , zegt dominee Zijlstra. Uiteraard zal daarbij ook de vervolging van de Joden toen en nu ter sprake komen, vanuit het geheel van de Bijbel.

De bijbelstudies van ds. Zijlstra zijn niet alleen bedoeld voor gasten op De Betteld, ook belangstellenden uit de regio zijn van harte welkom. Direct na de bijbelstudies kunnen cassetteopnames worden besteld, die vrijdag 24 oktober kunnen worden opgehaald.

De tweede herfstmidweek op Camping De Betteld in Zelhem (bij Doetinchem) duurt van maandag 20 oktober tot en met vrijdag 24 oktober. Naast bijbelstudies zijn er allerlei activiteiten voor jong en oud, waaronder volleybal- en voetbalcompetities, excursies, een lampionnenoptocht voor kinderen, een jeugdavond, een filmavond en de mogelijkheid om duiklessen te volgen in het zwembad van De Betteld.

Voor meer informatie en aanmelding: Camping De Betteld, tel. 0314-627200; e-mail: info@betteld.nl Website: www.betteld.nl

Noot voor de redactie (