Gemeente Leiden

Herbestrating Caeciliastraat

Publicatiedatum: 17 oktober 2003

Op maandag 20 oktober begint de herbestrating- van de Caeciliastraat. In totaal nemen de werkzaamheden ongeveer zeven weken in beslag. Het werk wordt in drie fasen uitgevoerd.

MILIEU EN BEHEER - De eerste fase betreft het gedeelte tussen de Lange Mare en de Sionsteeg, dit werk duurt ongeveer twee weken. Fase twee betreft het gedeelte tussen de Sionsteeg en de Lange Lijsbethsteeg, dit neemt circa drie weken in beslag, vanaf 3 november. De laatste fase betreft het resterende gedeelte tot aan de Turfmarkt, hier is ongeveer twee weken voor nodig. Het verkeer kan gedurende de werkzaamheden uiteraard geen gebruik maken van het betreffende gedeelte van de Caeciliastraat.

De bestrating zal zoveel mogelijk uitgevoerd worden volgens de richtlijnen zoals van toepassing in de binnenstad. Dit betekent dat bestaande materialen hergebruikt worden en paaltjes zullen verdwijnen en alleen nog worden toegepast waar dat echt noodzakelijk blijkt.

Parkeren en ophalen huisvuil

Tijdens de uitvoering kunt u misschien niet op de gebruikelijke plaatsen parkeren. Wilt u zo vriendelijk zijn tijdelijk een ander plekje voor uw auto te zoeken? Ook het huisvuil kan niet op de gebrui-ke-lijke plaats worden aangeboden. Wij verzoeken u dan ook uw huisvuil neer te zetten op een plaats waar onze vuilniswagen wel kan komen.

Nadere informatie

Het werk wordt uitgevoerd door de firma Sloos uit Leiden. Gemeente-lijk opzichter is de heer M. Been van het bureau Be-heer en Bedrijfsvoering. Heeft u vragen over het werk dan kunt u met hem contact opnemen. De heer Been is dagelijks bereikbaar van 9.00 tot 10.00 uur op het Stadsbouw-huis, Langegracht 72, telefoonnummer: (071) 516 76 11.

Deze pagina is gewijzigd op 16-10-2003