AutoRai

20-10-2003

Zojuist gelanceerd: BMW M Sport Compact

De combinatie van het M sportpakket II met Comfort Line maakt van elke viercilinder 3-serie Compact een bijzonder aantrekkelijke automobiel: een M Sport Compact. Daarvoor zorgen de rijke uitvoering met metallic lak, de in kleur gespoten deurgrepen en de airconditioning.

En zoals sportieve automobilisten van BMW mogen verwachten maakt de M Sport uitvoering zijn naam helemaal waar: de forse voor- en achterbumper met geïntegreerde spoilers en de geprononceerde side skirts zijn M aerodynamica delen, het sportonderstel is verlaagd en staat op 17 inch lichtmetalen wielen, voor 7,5J met 225/45 banden, achter 8,5J met 245/40 banden. Van buiten is deze uitvoering verder te herkennen aan mistlampen en witte knipperlichten voor en opzij. Het interieur met sportstoelen is uitgevoerd in stof Laser/Alcantara antraciet bekleding met antraciet hemelbekleding en alu black cube interieurlijsten. Een korte pook, M instaplijsten, een M sportstuur en een M voetsteun maken de M ambiance helemaal compleet.

De BMW 316ti, 318ti, 318td en 320td Compact modellen met Comfort Line zijn tijdelijk uit te voeren met het gelimiteerd leverbare M Sportpakket II. De meerprijs is slechts 1.500,- inclusief BTW, hetgeen een prijsvoordeel van 4.378,- voor de consument oplevert.

De consumentenprijs van de BMW 316ti M Sport Compact is vanaf 28.890,-