GOLFVERENIGING NEDERLAND

GolfVereniging Nederland opgenomen in KPN i-mode portal

GolfVereniging Nederland heeft de primeur om als grootste en snelst groeiende golfvereniging van Nederland in de officiële i-mode portal van KPN te zijn opgenomen. Handicapadministratie, golfnieuws, golftips, informatie over golfbanen en wedstrijden, allemaal via de i-mode telefoon. Dat pakket wordt de komende maanden nog uitgebreid.

Initiatiefnemer van GolfVereniging Nederland, Wim Rijkaart van Cappellen geeft aan dat de vereniging in een duidelijke behoefte voorziet bij de komende generatie golfers. De elektronische snelweg is daarbij onmisbaar. De GVN beschikt nu al over een zeer geavanceerde internetsite waar de 2500 leden terecht kunnen. De uitbreiding met de i-mode site is een service waarvan hij verwacht dat er de komende jaren een groeiende belangstelling voor zal zijn.

Lid zijn van GVN is mede zo aantrekkelijk omdat daardoor de mogelijkheid bestaat om tegen geringe kosten de officiële golfhandicap te kunnen laten registreren. Dat laatste kan administratief nu dus ook via i-mode, direct na een rondje golf zelf alvast de scores inkloppen, terwijl je nog van een drankje nageniet.

De i-mode site is te bereiken via http://www.igolf.nl

Doelstellingen van de GolfVereniging Nederland

De GolfVereniging Nederland beoogt een 'gewone' (door de NGF erkende) golfclub te zijn, waarbij de leden elkaar rondom de wedstrijden van de GolfVereniging Nederland ontmoeten en voorts onderling communiceren door middel van internet en email.

De belangrijkste doelen van de GolfVereniging Nederland zijn: Het registreren van het GVB, de speelsterktes en EGA-handicapkaarten, alles volgens de normen en voorwaarden zoals die voor ieder lid van een NGF golfclub gelden;
Het deelnemen aan en het organiseren van wedstrijden voor de leden in diverse speelvormen en arrangementen;
Gezamenlijk inkopen van jaarkaarten en greenfee's; Het behartigen van de belangen van golfers
Het bevorderen van het onderlinge contacten tussen de leden in het kader van het beoefenen van de golfsport.
De GolfVereniging Nederland wil zich niet binden aan één baan, maar zoekt aansluiting bij meerdere golfbanen in Nederland. De GolfVereniging Nederland kent geen inkoopbedragen, ballotage etc., kortom de GolfVereniging Nederland is er voor iedereen met belangstelling voor golfen. Wel wordt binnen de GolfVereniging Nederland consequent en streng op de veiligheid en het spelen volgens de (lokale) golfregels en -etiquette gelet. De GolfVereniging Nederland werkt landelijk. De communicatie binnen de GolfVereniging Nederland en tussen leden vindt buiten de wedstrijden om, zo veel als mogelijk plaats door middel van Internet en e-mail.

GolfVereniging Nederland
s-Gravenweg 153
2902 LG Capelle a/d IJssel

Tel. 010-2847114
E-mail: info@gvn.info

20 okt 03 10:47