NED. ORG. VRIJWILLIGERSWERK

Miss Nederland zet zich in voor vrijwilligerswerk

Sanne de Regt uit Zeeland wint titel


Op zondag 19 oktober streden de twaalf provinciemissen om de felbegeerde titel Miss Nederland 2003 tijdens de finale van de Miss Nederland Verkiezing in Event Centre te Aalsmeer. Sanne de Regt, Miss Zeeland, werd uitgeroepen tot Miss Nederland 2003. Ook dit jaar speelde naast schoonheid de maatschappelijke betrokkenheid door het doen van vrijwilligerswerk een rol bij de beoordeling.

Maatschappelijke betrokkenheid
De Stichting Schoonheid met een Doel, speciaal opgericht door de Miss Nederland Organisatie, heeft net als in 2002, gekozen voor het thema vrijwilligerswerk. De Missen hebben in de afgelopen periode een keuze gemaakt voor een vrijwilligersorganisatie of vrijwilligersproject waar ze zich het komende jaar voor gaan inzetten. Tijdens de finale hebben zij hun keuze gepresenteerd en toegelicht.
Sanne de Regt gaat zich inzetten voor de Stichting Agogische Zorgcentra Zeeland (AZZ). Deze stichting verleent hulp aan zowel jeugdigen als volwassenen. Sanne wil zich bij deze stichting vrijwillig inzetten voor de crisisopvang voor jongeren.

Vrijwilligerswerk
Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (Vereniging NOV) is altijd op zoek naar mogelijkheden en initiatieven om het vrijwilligerswerk te stimuleren en te promoten. Als vereniging van en voor het vrijwilligerswerk is NOV dan ook bijzonder verheugd dat de Provincie Missen zich in zullen zetten voor het vrijwilligerswerk in Nederland. Vereniging NOV verleent met genoegen haar medewerking aan het samenwerkingsverband met de Miss Nederland Organisatie en de Stichting Schoonheid met een Doel die dit initiatief mede mogelijk maken.

Einde bericht