Ingezonden persbericht

SeeBeyond lanceert nieuwe generatie integratieplatform ICAN Suite

Eerste open, single-code integratieplatform voor composite application development

Hoofddorp, 20 oktober 2003 - SeeBeyond (Nasdaq: SBYN) lanceert SeeBeyond Integrated Composite Application Network (ICAN) Suite versie 5.0. Dit integratieplatform gaat aanzienlijk verder dan traditionele enterprise application integration en biedt meer openheid, gebruiksgemak en een betere performance dan concurrerende oplossingen. De vijfde generatie van SeeBeyonds softwaresuite helpt klanten het beste te halen uit hun uiteenlopende, best-of-breed-omgevingen en maakt legacy-systemen - die vaak gezien worden als struikelblokken uit het verleden - klaar voor de toekomst.

Jim Demetriades, oprichter en CEO van SeeBeyond: "SeeBeyond ICAN 5.0 is het eerste volledig open, op standaarden gebaseerde integratieplatform voor composite application development. Bovendien is ICAN 5.0 een geheel door SeeBeyond zelf ontwikkelde oplossing op basis van een enkele code, zodat bedrijven niet nog eens hun integratiesoftware hoeven te integreren."

"Een samengestelde applicatie is veel meer dan een verzameling door eAI aan elkaar gekoppelde systemen", zegt Alex Demetriades, Vice-President Producten van SeeBeyond. "Samengestelde applicaties zijn niet alleen geïntegreerd, maar maken ook nieuwe inzichten, beslissingen en acties mogelijk. Het is vaak veel effectiever om zonder programmeerwerk meer te halen uit verschillende bestaande applicaties dan nieuwe applicaties aan te schaffen of deze zelf te ontwikkelen. Met SeeBeyond ICAN 5.0 kunnen klanten uitdagingen aan, die veel verder gaan dan applicatieontwikkeling of -integratie. Ze kunnen zonder programmeerwerk bestaande functionaliteiten, services en datamodellen onderbrengen in rijke, samengestelde applicaties."

Voor Nike is bedrijfsbrede integratie om de kosten voor ontwikkeling en onderhoud van ICT te verlagen, een topprioriteit. "Nike is al lange tijd klant van SeeBeyond en we hebben de ontwikkeling van de productreeks van nabij meegemaakt", zegt Gordon Steele, CIO Global Information Technology van Nike. "Met SeeBeyond eXchange Integrator 5.0 beschikken we over een naadloze en veilige verbinding van back-office tot aan handelspartners. Hierdoor zijn we veel flexibeler en kunnen we ieder open of zelf ontwikkeld protocol van onze partners ondersteunen."

Pfizer heeft een strategie die erop is gericht de waarde van de Consumer Healthcare supply chain te maximaliseren. Het bedrijf verbetert de productiviteit en flexibiliteit op basis van systeemintegratie en business process management. "De op standaarden gebaseerde modelleer- en beheeromgeving voor bedrijfsprocessen binnen SeeBeyond eInsight 5.0 stelt onze lijnmanagers en integratieontwikkelaars in staat om zonder de gebruikelijke problemen eenvoudig bedrijfsprocessen te integreren.", zegt Violet Arul, Manager Customer Replenishment Services bij Pfizer. "De ICAN-suite van SeeBeyond kan onze activiteiten van vandaag vereenvoudigen en die in de toekomst uitbreiden."

Een belangrijke partner van SeeBeyond en een wereldwijd toonaangevende organisatie op het gebied van consultancy, technologie en outsourcing is Accenture. Accenture heeft de SeeBeyond ICAN Suite 5.0 uitvoerig getest en gaat de oplossing inzetten om gezamenlijke klanten hogere prestatieniveaus te bieden.

De volgende producten zijn beschikbaar als onderdeel van de SeeBeyond ICAN suite 5.0: eGate Integrator 5.0, eInsight Business Process Manager 5.0, eXchange Integrator 5.0, eIndex Global Identifier 5.0, eVision Studio 5.0, eView Studio 5.0, ePortal Composer 5.0, eTL Integrator 5.0 en eInsight Enterprise Service Bus 5.0. Voor meer informatie over deze producten: www.seebeyond.com

SeeBeyond
SeeBeyond (Nasdaq: SBYN) levert een zeer complete, op standaarden gebaseerde omgeving voor de snelle ontwikkeling en inzet van enterprise-applicaties voor eindgebruikers binnen bestaande systemen en infrastructuren. SeeBeyond heeft 14 jaar ervaring met het ontwikkelen en integreren van innovatieve software bij Global 2000-bedrijven. SeeBeyonds Integrated Composite Application Network-suite (SeeBeyond ICAN) gaat verder dan Enterprise Application Integration en helpt bedrijven hun kosten te verlagen, hun marktaandeel te vergroten en de klantenservice te verbeteren. SeeBeyond heeft wereldwijd ruim 1.850 klanten, waaronder ABB, ABN Amro, DuPont, Fujitsu, General Motors, Hewlett-Packard, Pfizer, Samsung en Sprint.