Politie Noord- en Oost Gelderland



* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek



P E R S B E R I C H T



POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK



20 oktober 2003



Gorssel - verkeersongeval


Bij een verkeersongeval op zondagavond is een 23 jarige inwoner uit Harfsen gewond geraakt. Een 49 jarige automobilist uit Gorssel reed vanaf de Nikkelsbergweg linksaf de Joppelaan in de richting van Gorssel op. Toen hij halverwege de kruising was, kwam vanuit de richting Gorssel en 20 jarige automobiliste uit Harfsen. De vrouw week uit, kwam vervolgens in de berm terecht en kwam enkele meters verder tegen een boom tot stilstand. In deze personenauto zaten totaal vier personen. Een 23 jarige inwoner uit Harfsen is ter observatie opgenomen in het ziekenhuis in Deventer. De andere drie, waaronder de bestuurster, zijn er met een paar blauwe plekken en kneuzingen, goed vanaf gekomen.



Zutphen - diefstal uit personenauto


Uit de personenauto van een 56 jarige Zutphenaar is in de nacht van zondag op maandag een stereo-installatie weggenomen. Waarschijnlijk was de auto niet afgesloten en kon men zo gemakkelijk in de auto komen.



Eefde - woninginbraak


Uit een woning aan de Rustoordlaan zijn zondag een computer en sieraden weggenomen. Men heeft zich de toegang tot de verschaft door een raam te forceren.


Einde berichten



Nadere informatie:

Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52



---- --