Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

ISM realiseert nieuwe corporate website CSM

SANA Modules optimaliseren informatievoorziening aan interne- en externe doelgroepen

Rotterdam, 20 oktober 2003 ISM heeft de opdracht verworven tot realisatie van een nieuwe corporate website voor CSM nv. Met deze nieuwe website zal CSM haar verschillende belangengroepen, zowel intern als extern, op een transparante manier van heldere informatie kunnen voorzien. Tegelijkertijd zal de onderneming met de nieuwe corporate website geavanceerde e-business tools inzetten om effectief beheer te waarborgen.

Naast realisatie en implementatie van een herzien grafisch design, ontwikkeling van een zeer gebruiksvriendelijke interactieve dialoog alsmede een zo transparant mogelijk aanbod van alle beschikbare informatie, voorziet de nieuwe corporate website ook in een koppeling met het reeds aanwezige CSM intranet. Hierdoor vindt het beheer zoveel als mogelijk centraal plaats en worden webuitingen optimaal en efficiënt ingezet.

ISM werd door CSM geselecteerd na een uitgebreide RFP-procedure. Haar bewezen trackrecord alsmede het middels gestandaardiseerde modules kunnen voldoen aan de gestelde eisen, waren voor CSM redenen de opdracht bij deze Rotterdamse bouwer van e-business oplossingen neer te leggen.

Over ISM

ISM BV, opgericht in 1992, is een Nederlandse organisatie gespecialiseerd in resultaatgerichte e-commerce oplossingen. Uitgangspunt is de inzet van een multichannel strategie waarbij diverse middelen zoals webbrowser, mobiele devices, interactieve terminals en aanwezige fysieke verkooppunten worden ingezet. De oplossingen, gebaseerd op open industriestandaarden (Microsoft Solutions Framework) en in-house ontwikkelde SANA-componenten, worden op basis van beschikbare technologieën geïmplementeerd. SANA" is een verzameling van standaard e-commerce modules inclusief een geavanceerd site en contentmanagement systeem. Toepassing van deze oplossingen resulteert in meer omzet, een hoger serviceniveau en verbetering van de efficiency. Tevens biedt ISM diensten voor webhosting, applicatiebeheer en security. ISM is Certified Microsoft Partner. De oplossingen van ISM worden gebruikt bij gerenommeerde organisaties zoals Free Record Shop, Neckermann Business Services, Heineken, Shell, Amstel en Eneco. Meer informatie vindt u op www.ism.nl.

Over CSM

CSM is een internationaal opererende onderneming actief op het gebied van de ontwikkeling, productie, verkoop en distributie van voedingsingrediënten en zoetwaren. De belangrijkste productgroepen zijn bakkerij-ingrediënten en -producten, zoetwaren, suiker en melkzuur. CSM opereert zowel op de business-to-business markt als op de consumentenmarkt. CSM streeft winstgevende groei na zowel door autonome groei als door acquisities, onder behoud van een solide financiële positie. De onderneming is voornamelijk actief in Europa en Noord-Amerika en heeft daarnaast vestigingen in Zuid-Amerika en Azië. Per 30 juni 2003 telt de onderneming circa 14.000 medewerkers, waarvan circa 12.000 buiten Nederland. CSM is genoteerd aan Euronext Amsterdam N.V. Voor meer informatie over CSM en gelieerde organisaties zie www.csm.nl