NOS


3,3 MILJOEN KIJKERS NOS STUDIO SPORT 20-10-03
3,3 miljoen Nederlandse televisiekijkers volgden op zondag 19 oktober de 19.00 uur-uitzending van NOS Studio Sport. Het marktaandeel betrof 53%. Dit betekent dat meer dan de helft van de Nederlanders, die op dat moment televisie keken, hadden afgestemd op NOS Studio Sport op Nederland 2.
Met het aantal kijkers van 3,3 miljoen staat de uitzending van afgelopen zondag in de top 5 van meest bekeken reguliere Studio Sport-uitzendingen van de afgelopen vijf jaar. In deze uitzending waren er onder andere samenvattingen te zien van vijf duels uit de Holland Casino Eredivisie.
Volgens KLO van Publieke Omroep is het een opvallend hoog kijkcijfer: "Zeker gezien het feit dat er maar één van de drie topclubs, Feyenoord, te zien was in de uitzending. Vaak zie je een dergelijk hoog kijkersaantal als er ook beelden van PSV of Ajax te zien zijn op televisie." De 'vroege' zondagavond-uitzending van NOS Studio Sport duurt van 19.00 tot 20.49 uur en wordt om 20.00 uur onderbroken door een bulletin van het NOS Journaal.