Politie Noord- en Oost Gelderland



* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Achterhoek



P E R S B E R I C H T



POLITIEDISTRICT ACHTERHOEK



20 oktober 2003


Onderwerp: politie zoekt getuigen winkeldiefstal.


De politie in Zelhem zoekt getuigen van een brutale diefstal bij het Kruidvat in Zelhem. De diefstal vond afgelopen woensdag plaats, waarbij meerdere dure parfums gestolen werden door een onbekend tweetal.


De diefstal werd afgelopen woensdag rond 13.15 uur gepleegd bij het Kruidvat aan de Markt in Zelhem. Een tot nu toe onbekende men haalde enkele dure flesjes parfum uit een rek en deed deze in eerste instantie in een winkelmandje. Naar later bleek heeft hij ze elders in de winkel kennelijk in zijn kleding gestopt, waarna hij de winkel verliet.


Uit een eerste onderzoek is gebleken, dat de man vermoedelijk samen met een vrouw in een zwarte auto naar Zelhem zijn gekomen. De man was zongebruind en tussen de 30 à 40 jaar, donker bruin kort haar en een brede neus. De vrouw die zich tijdens de diefstal elders in de winkel ophield was begin 30 jaar, had een hazenlip en geblondeerd haar.


De politie zoekt getuigen die het tweetal rond de tijd van de diefstal in Zelhem hebben gezien. Tevens zoekt zij contact met een vrouw die informatie aan het winkelpersoneel heeft verstrekt rond over het tweetal.


Einde bericht.



Nadere informatie:

Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52




---- --