BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 15 oktober 2003

WEG MET BNN OMGETOVERD TOT BACKPACKERSCAFÉ
REISPROGRAMMA VOLGT TWINTIG BACKPACKERS

Het enige reisprogramma op radio 1 Weg Met BNN is maandag 20 oktober van 20.00 uur tot 22.00 uur omgetoverd in een backpakkerscafé. In het café ontvangt presentatrice Marjolein Dekkers twintiger backpakkers. De luisteraar maakt kennis met de groep die direct na de uitzending hun eerste reisbestemmingen aandoen. De backpakkers zijn vervolgens wekelijks te horen in Weg Met BNN met hun eigen persoonlijke reisverhalen. Ze maken bovendien allemaal een eigen weblog die terug te lezen is op www.bnn.nl.

De live-uitzending van Weg Met BNN duurt voor deze gelegenheid niet een uur, maar twee uur. Naast de kennismaking met de twintig backpakkers wordt ook meer verteld over hun bestemmingen. In de quiz: 'Ken je continent' horen we op een speelse manier meer over continenten als Azië, Afrika, Oceanië en Zuid-Amerika.

De hoofdgasten Frank Muller, Frans Timmerhuis en Ramon Stoppelenburg zijn allemaal globetrotters en geven de backpakkers handige tips.

Weg met BNN is een informatief, verrassend en avontuurlijk reisprogramma gepresenteerd door Marjolein Dekkers. Weg met BNN wordt elke maandag van 20.00 uur tot 21.00 uur uitgezonden op Radio 1.

Voor meer informatie en beeldmateriaal: BNN Communicatie Marion van Dam, tel.: 035-6555333. e-mail: marion.van.dam@bnn.nl

The best is yet to come! Surf snel naar http://www.omroep.nl/bnn/wordlid/index.html en word lid voordat het te laat is!