Gemeente Emmen

Persbericht: Aanleg fietspad Emmerdennen uitgesteld tot raadsvergadering 23 oktober

17 oktober 2003

Na raadpleging van de fractievoorzitters heeft het college besloten de aanleg van het fietspad Emmerdennen(Laan van de Bork-Laan van de Eekharst-Dingspellaan) uit te stellen tot de raadsvergadering van 23 oktober.

Het college is van mening dat de (inspraak)procedures rond het tracé van dit fietspad correct zijn uitgevoerd. Dit tracé is in mei door de gemeenteraad vastgesteld. Nu is onlangs tegen het raadsbesluit tot het beschikbaar stellen van het krediet voor uitvoering een bezwaarschrift ingediend. Omdat dit een bezwaar tegen een raadsbesluit betreft, zijn de fractievoorzitters geraadpleegd.
Bovendien was er bij enkele partijen (Groen Links en Christenunie) de behoefte aan een heroverweging op dit punt. Daarom was door deze partijen een motie aangekondigd, die in de raadsvergadering van 23 oktober wordt besproken.

Alle rechten voorbehouden. Aan de op deze pagina's gepresenteerde informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De inhoud van de sites waarmee een link is aangebracht op basis van een aantal criteria, valt niet onder verantwoordelijkheid van de gemeente Emmen.

© 2003 Gemeente Emmen