Politie Zeeland


O-7425-2003 AANRIJDING SCHARENDIJKE

Op de kruising Eb en Vloedstraat / Irenestraat in Scharendijke vond maandag rond

12.40 uur een aanrijding tussen twee bestelauto's plaats.
Een 55-jarige vrouw uit de gemeente Schouwen-Duiveland reed over de Eb en Vloetstraat in de richting van de Platteweg. Een 44-jarige man uit Zierikzee reed over de Irenestraat en wilde rechtsaf de Eb en Vloetstraat inrijden, hierbij verleende hij geen voorrang aan de 55-jarige bestuurster. Beide voertuigen hadden blikschade.

O-7426-2003 ZONDER HELM
Een 19-jarige bromfietser uit Yerseke heeft maandag rond 17.35 uur op de Korringaweg in Yerseke een boete van E 40 gekregen.
De jongeman reed op een bromfiets zonder helm.

W-7427-2003 PARKEERAUTOMATEN OPEN GEBROKEN
Afgelopen weekend werden er drie parkeerautomaten op de Zeemanserve, Kenau Hasselaarstraat en Hellingbaan in Vlissingen opengebroken.
Bij een parkeerautomaat aan de Spuikomweg bleef het bij een poging.
Uit de drie parkeerautomaten werd een geldbedrag van ruim E 1000 weggenomen.

Z-7428-2003 WONINGINBRAAK
Tijdens korte afwezigheid van de bewoners werd er maandagmiddag in een woning aan de Fahrenheitlaan in Terneuzen ingebroken.
Uit de woning werden meerdere sieraden waaronder horloges en ringen weggenomen.
De toegang tot de woning werd geforceerd. Het schadebedrag is onbekend.

O-7429-2003 EENZIJDIG ONGEVAL A58
Op de noordbaan de A58 (thv hm-paal 154.9) te Goes vond maandag rond 16.20 uur een eenzijdig ongeval plaats.
Een 19-jarige automobilist uit Middelburg reed over de A58 komende uit de richting van Bergen op Zoom. Door onverklaarbare oorzaak raakte hij met zijn voertuig in de berm. Hierdoor botste hij tegen de vangrail in de middenberm. Hij verloor de macht over het stuur en kwam in de berm aan de rechterzijde van de weg, waarna het voertuig op zijn kop in de sloot terechtkwam.
De Middelburger kwam met de schrik vrij, zijn auto is total loss.

O-7430-2003 KOP / STAART AANRIJDING AUTO-MOTOR
Maandag omstreeks 19.30 uur raakte een 21-jarige motorrijder uit de gemeente Borsele licht gewond na een aanrijding met een auto op de Heinkenszandseweg in Heinkenszand.
De motorrijder reed in de richting van Nisse en bemerkte te laat dat een 49-jarige automobilist uit Heinkenszand voor hem rechtsaf sloeg. Hierop botste hij achter op de auto en schoof onderuit. Beide voertuigen raakte beschadigd.