Politie Twente

Persberichten Politie Twente 22 oktober 2003

Verkeersongeval met letsel

Bij een kopstaartaanrijding op de Wierdensestraat raakt een persoon gewond

Almelo

Op dinsdag 21 oktober omstreeks 20.04 uur reed een 29-jarige Almelose automobiliste achter op de stilstaande auto van een 50-jarige vrouw uit Hardenberg. Deze laatste stond stil voor de verkeerslichten. De 29-jarige kwam met haar hoofd op het stuur terecht en werd voor onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht. Er werd bij haar alcoholgebruik geconstateerd, waarop een urineproef werd afgenomen (bloedproef bleek niet mogelijk). De uitslag hiervan is nog niet bekend. (bps: 03-138516)

Aanrijding met letsel

Bij een aanrijding tussen twee personenauto's op de kruising Welleweg met de Zeeuwstraat raakt een persoon bekneld in zijn auto

Rijssen

Op dinsdag 21 oktober omstreeks 21.27 uur reed een 69-jarige Rijssense automobilist over de Weleweg. Op de kruising met de Zeeuwstraat verleende hij geen voorrang aan een van rechts komende 24-jarige automobilist uit Rijssen. Daarbij kwam een 75-jarige Rijssense bekneld te zitten en moest door de brandweer worden bevrijd. Zij is voor onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht. (bps: 03-138525)

Auto over de kop

Op de Rijksweg A1 onder Rijssen reed een automobilist met zijn auto van de weg af en kwam op de kop in een weiland tot stilstand. Drie personen raakten gewond.

Rijssen-Holten

Op dinsdag 21 oktober omstreeks 22.10 uur reed een 28-jarige Poolse automobilist over de A1 in de richting afslag Goor. Hij kwam met de wielen in de middenberm en na een stuurcorrectie schoot de auto door naar rechts, gleed door de berm en kwam via een greppel op de kop tot stilstand in een weiland. Zowel de bestuurder als twee inzittenden werden met licht letsel naar het ziekenhuis overgebracht. Zij konden alle na behandeling het ziekenhuis verlaten. De auto was total-loss.(bps: 03-138544)

Monique Oude Wolbers: 053-4555588


---- --