EVD


Griekenland: 50 tenders voor aanschaffingen Athens 2004
---

Rond vijftig tenders voor de aankoop van producten en dienstverleningen zullen tot aan het eind van dit jaar door Athens 2004 worden uitgeschreven. De waarde van de tenders is in totaal begroot op meer dan 50 miljoen euro. Voor wat betreft de hoogte van de uitgaven is de belangrijkste tender die voor de catering voor alle sportinrichtingen (met uitzondering van de inrichtingen van de OAKA en SEF stadions en de inrichtingen in de olympische steden). De tenders voor de andere olympische steden zullen op lokale basis worden uitgeschreven. Andere grote tenders, te oordelen naar de hoogte van de begrote kosten, zijn de tenders met betrekking tot het bedrijfscommunicatieprogramma, de uitrusting voor het laboratorium in het OAKA-stadion, de aanschaffing van medisch materiaal en uitrusting, verbruiksgoederen en elektronische apparatuur, systemen voor ononderbroken toevoer van elektriciteit en systemen voor de presentatie van de sporten.
Daarnaast zijn er nog de tenders voor:

· de verschillende tijdelijke speciale constructies die het olympisch beeld en de olympische identiteit in de sportgelegenheden moeten uitdragen,

· de trainers en de uitrusting voor de vereiste training van personeel en vrijwilligers,

· de verbruiksgoederen voor de olympische dorpen,

· de verzekeringspremies voor roerende goederen in de olympische sport- en andere inrichtingen.

Een volledige lijst van de uitschrijvingen van de tenders tot eind van dit jaar, met de vermoedelijke datum van uitschrijving, is bij de EVD op te vragen.

22.10.2003
---

Bron: Nederlandse ambassade te Athene
Nummer: 106437

Meer informatie over dit onderwerp is op te vragen onder vermelding van nummer 106437 bij de informatiemanager GRIEKENLAND (Sonja van Deursen), e-mail GRIEKENLAND, fax (070) 385 80 97, telefoon (070) 778 89 40.