Gemeente Alkemade


Nieuwsbericht

14-10-2003
Publieksavond structuurvisie Landelijk Gebied en Woonkernen

Om een structuurvisie te maken die brede steun krijgt van de bevolking wil de gemeente zoveel mogelijk rekening houden met wat er leeft bij de inwoners, bij het bedrijfsleven en bij de maatschappelijke organisaties. Daarom houdt de gemeente op donderdag 23 oktober 2003 een openbare publieksavond over de structuurvisie inzake het landelijk gebied en de woonkernen.

De publieksavond wordt gehouden in het gemeentehuis te Roelofarendsveen en begint om 20.00 uur. Na een korte introductie van de wethouder ruimtelijke ontwikkeling Kees Uit den Boogaard en de inhoudelijke presentatie van visie over het landelijk gebied en de woonkernen door de heer Rob van Woerkom van Pouderoyen Compagnons, krijgt iedereen de gelegenheid zijn vragen, suggesties en opmerkingen over de structuurvisie te maken. Alle opmerkingen worden genoteerd en worden later betrokken bij de besluitvorming over de uiteindelijke op te stellen nieuwe structuurvisie. De raadsleden zijn ook bij deze publieksavond uitgenodigd om de reacties aan te horen.

De publieksavond met betrekking tot het transformatiegebied Roelofarendsveen-Zuid zal op 5 november om 20.00 uur worden gehouden. U krijgt binnenkort meer informatie hierover.