Digitale Gemeente Houten

Publiek debat toekomst Houten 2015?!

zondag 19 oktober 2003 - Bron: Gemeente Houten

Houten - In wat voor dorp wonen we in het jaar 2015? Of is het een stad? Is Houten na de voltooiing van Houten-Vinex straks af? Hebben we in de toekomst voldoende woningen voor onze eigen inwoners? Hoe gaan we om met de toenemende vergrijzing? Zijn er in 2015 nog boeren? Kunnen we Houten straks nog in of uit met de auto of met de trein?

Vragen die het gemeentebestuur erg bezighouden en die ze wil beantwoorden in de Ruimtelijke Visie Houten 2015. Met deze visie zet de gemeente zijn ruimtelijke koers uit. De verwachting is dat de visie voor de zomer van 2004 gereed is.

Tijdens het publieksdebat op donderdag 23 oktober praat wethouder Lubbderink over dit onderwerp. De bijeenkomst in het gemeentehuis begint om 19.30 uur. Naast een gezamenlijk gedeelte, is er die avond ook ruimte voor gesprekken in kleinere werkgroepen. Het gemeentebestuur hoopt zo veel mogelijk inwoners te kunnen begroeten.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2003 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).