Ingezonden persbericht

Persbericht

ISIT presenteert workshop digitale archivering

Hoe kom ik tot een effectieve archiveringsoplossing in mijn organisatie?

Naarden, 23 september 2003 - - ISIT, Intelligent Storage through Integrated Technology, organiseert op 23 oktober aanstaande in het Storage Democentrum van ISIT in Naarden de workshop digitale archivering. Een onderwerp dat in belang is toegenomen door de groei van de hoeveelheid en het aandeel digitaal opgeslagen informatie. Data-archivering is een complex onderwerp. Er is bijvoorbeeld een belangrijk verschil tussen bestanden die zijn aangemaakt door gebruikers of data die wordt geproduceerd door de verschillende applicaties. Ook dient het ene bestand wellicht voor altijd te worden bewaard en het andere slechts voor bepaalde tijd. Daarnaast zijn ook kosten, technologie en juridische aspecten van belang bij het kiezen van de juiste archiveringsoplossing. Deelnemers aan deze ISIT workshop krijgen aan de hand van presentaties en live demonstraties inzicht in verschillende archiveringsconcepten. Bij voldoende inschrijvingen wordt er op vrijdag 24 oktober een extra sessie georganiseerd.

Voor meer informatie of aanmelding:
ISIT B.V., Gooimeer 14, Postbus 5146, 1410 AC NAARDEN. Telefoon: 035 - 695 61 11, fax: 035 - 695 61 13.

Over ISIT
ISIT - Intelligent Storage through Integrated Technology - is dé specialist in centrale back-up-, centrale disk storage-, high-availability-, disaster recovery-, archiverings-, NAS- en SAN-oplossingen voor open systems. Sinds de oprichting in 1991 heeft ISIT zich ontwikkeld tot een van de belangrijkste leveranciers van storage-oplossingen in Nederland. ISIT's engineers en consultants hebben diepgaande kennis en jarenlange ervaring in het vertalen van storagewensen naar werkbare en op maat gesneden oplossingen. Door strategische samenwerking met toonaangevende business partners heeft ISIT toegang tot de laatste technologische ontwikkelingen. Tevens is ISIT aangesloten bij de Europese tak van de Storage Networking Industry Association (SNIA). ISIT levert oplossingen van A-merken zoals: ADIC, Cisco Systems, EMC², Legato, Network Appliance, StorageTek, Softek en Veritas. De onderneming is niet gebonden aan één merk, leverancier of besturingssysteem. Daardoor kan altijd een oplossing op maat worden geleverd. De klant kiest of hij alleen een product of een volledige Turn-Key-oplossing wenst. Een ISIT Turn-Key-oplossing omvat implementatie, customized procedurebeschrijvingen, supportcontracten en training in ISIT's eigen storage democentrum. De supportorganisatie van ISIT zorgt voor onderhoud van zowel hard- als software. De helpdesk is desgewenst 24 uur per dag beschikbaar voor vragen en problemen.

Voor redactionele informatie:
Influx PR, Marald Brons, telefoon: 055-3663034, fax: 055-3602661, e-mail: PRInflux@cs.com, website: www.influx-pr.com, of:
ISIT B.V, Reinout van Meurs, telefoon: 035-695 61 11, fax: 035-695 61 13, e-mail: rvmeurs@isit.nl, website: www.isit.nl.