Digitale Gemeente Houten

Lea Kessels geeft lezing tijdens kinderboekenweek.

woensdag 1 oktober 2003 - Bron: Bibliotheek Houten

In het kader van de kinderboekenweek organiseert de Bibliotheek van Houten op donderdag 23 oktober 2003 een lezing over kinderboeken voor ouders en opvoeders van kinderen tot 8 jaar. De lezing wordt gegeven door Lea Kessels.

Lea Kessels is al jaren actief op het gebied van kinderboeken en lezen, de laatste jaren geeft zij regelmatig leuke en informatieve avonden over kinderboeken. Daarnaast is zij medewerker van het tijdschrift Leeskraam, over lezen in de kinderopvang. Haar enthousiaste lezing gaat met name over boeken voor kinderen tot 8 jaar, daarbij komt het belang van voorlezen voor de taalontwikkeling uiteraard aan de orde. Bovendien neemt zij ook zeer veel boeken mee, die ter plekke gekocht kunnen worden.

De lezing begint donderdag 23 oktober 2003 om 20.00 uur en zal tot ongeveer 22.00 uur duren. De koffie staat vanaf 19.45 uur klaar.

De toegang bedraagt 2,50.
Kaartjes kunt u vanaf nu kopen bij Bibliotheek Houten.

Bibliotheek Houten vindt u op het Onderdoor 158, vlak naast het NS station, tegenover het gemeentehuis.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2003 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).