Ingezonden persbericht


NIEUW TIJDSCHRIFT DVD VALLEY VERSCHIJNT 23 OKTOBER 2003

(persbericht)

In ruim 6000 verkooppunten zal vanaf 23 oktober 2003 DVD Valley te koop zijn, een 132 pagina's dik blad, dat niet alleen ruim aandacht zal besteden aan films die op DVD zullen verschijnen, maar ook aan televisieseries, muziek, cabaret, documentaires etc.

Het tijdschrift zal in 2 uitvoeringen gedistribueerd worden. Voor een consumentenprijs van

¤ 6,95 ontvangt men alleen het blad, voor ¤ 9,95 is maandelijks een film van topkwaliteit meegeseald. De eerste maal is dat Donnie Brasco, voor nummer 2 kon Valley Publications de hand leggen op The Deerhunter.

De redactie van DVD Valley zal onder leiding staan van Matthijs Dierckx, die ruime ervaring heeft als hoofdredacteur van zowel vakbladen als publiekstijdschriften. De 6 andere vaste redacteuren hebben achtergronden in de wereld van film, theater, muziek en de productie van documentaires. Een keur aan gespecialiseerde freelancers completeert het redactieteam.

DVD Valley beoogt vooral een leidraad te zijn bij de aankoopbeslissing van haar lezers. Slechte producten worden in principe niet gerecenseerd, tenzij distributeurs met veel marketinggeweld een slecht product tot de status van meesterwerk of blockbuster willen verheffen.

Wilt u met eigen ogen een oordeel over DVD Valley vormen, dan sturen wij u op verzoek graag nummer 1 toe, al dan niet met Donnie Brasco.

En wilt u nader van gedachten wisselen over de bladformule of de toekomstplannen die wij met ons tijdschrift hebben, neemt u dan contact op met ondergetekende, bij voorkeur niet voor 12 uur 's middags.

Jeroen de Vries,

Uitgever

Valley Publications

Belgiëlaan 63D

2034 AW Haarlem

Tel: 023-5401520

AANVRAAG GRATIS PERSEXEMPLAAR

Bedrijf:

Contactpersoon:

Vestigingsadres (geen postbus):

Postcode:

Plaats:

U kunt volstaan met het invullen van bovenstaande gegevens en retourneren van deze e-mail