Wifac B.V.

Uitnodiging Apple-Enfocus middag op donderdag 23 oktober

Wifac is volop in beweging. Eind 2002 kondigden wij de exclusieve vertegenwoordiging aan van KBA vellen- en DI-offsetpersen. Daarnaast werden wij exclusief dealer van de Dainippon Screen oplossingen voor de hele Benelux. En sinds 1 juni jl. heeft Wifac de Xerox printing on demand kleur-systemen in haar verkoopprogramma opgenomen en werden wij exclusief dealer van iWay order-management oplossingen.

Zoals u wellicht al heeft vernomen hebben wij een stap voorwaarts in de uitbreiding van ons verkoopprogramma gezet. Vanaf 15 september jl. hebben wij de professionele Apple werkplekken, de Apple Xserve oplossingen en de aanvullende grafische software en randapparatuur als Value Added Reseller in ons programma opgenomen. Hiermee samenhangend certificeerden wij ons als Enfocus Certified Reseller.

Dit houdt in dat u, naast de producten en diensten die u wellicht reeds bij ons afneemt, alle grafische oplossingen, service en trainingen van Apple en Enfocus producten bij Wifac kunt afnemen. Vanaf nu vindt u alle expertise en oplossingen voor het gehele grafimedia proces onder een dak.

Graag nodigen wij u uit om op donderdagmiddag 23 oktober naar Wifac in Mijdrecht te komen om kennis te maken met de nieuwste Apple, Enfocus en aanverwante oplossingen. Het programma start om 13.30 uur, maar vanaf 12.45 uur bent u van harte welkom voor een lichte lunch.

Tevens bent u dan in de gelegenheid kennis te maken met onze nieuwe medewerker Wim van Dijk (ex Summix, Haarlem). Wim is ruim 15 jaar actief in de verkoop en applicatie van Apple en aanverwante oplossingen en heeft zich de afgelopen tijd ontwikkeld als een expert op het gebied van Certified PDF.

Als u belangstelling heeft, dan vernemen we dat graag. U kunt zich opgeven bij Margot van Poelgeest op telefoonnummer: 0297-288 446. Of via margot.van.poelgeest@wifac.nl
U ontvangt dan een bevestiging en routebeschrijving.

Mijdrecht, 30 september 2003

Wifac bv, Postbus 175, 3640 AD Mijdrecht
Tel. (0297) 289691, Fax (0297) 288446
E-mail info@wifac.nl