BedrijfsautoRAI

23-10-2003

Nissan introduceert de Primastar Black Diamond

Nissan maakt werken leuk met de Primastar. Deze veelzijdige bedrijfsauto is er nu tijdelijk ook in Black Diamond-uitvoering. De exclusieve editie van de Primastar beschikt over een groot aantal luxe en comfortabele extras en is daardoor ook bijzonder geschikt als gezinsauto. De prijs is eveneens comfortabel gehouden: de Primastar Black Diamond staat vanaf 23.364,- in de prijslijsten.

De Nissan Primastar Black Diamond met dubbele cabine is een vlotte verschijning. Van voren straalt de bedrijfsauto van Nissan daadkracht uit. Dat komt voornamelijk door de druppelvormige, hoog geplaatste koplampen en de stoere bumper. De markante gebogen lijn boven de bumper is doorgetrokken tot onder de zijruiten en geeft de Primastar een vrolijk en vriendelijk voorkomen. Ten opzichte van de standaard-Primastar onderscheidt de Black Diamond zich aan de buitenzijde door de dakspoiler in carrosseriekleur, de glass look-panelen aan de buitenzijde van de laadruimte, de stoere RVS side bars en de lichtmetalen velgen.

Innerlijk

Het interieur van de Black Diamond is rijkelijk voorzien van extras. Standaard is de Black Diamond voorzien van onder meer airconditioning, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, een gekoeld dashboardkastje, een tafeltje tussen de voorstoelen, elektrisch bedienbare ramen en met leer beklede en in hoogte verstelbare voorstoelen. Daarnaast beschikt de Primastar Black Diamond over functionele zaken als twee airbags, verwarmbare achterramen met ruitenwissers en een voorruit van warmtewerend glas.

Aanpasbaar
Achter het vlotte uiterlijk van de Black Diamond schuilt een bijzonder goed bruikbare, gesloten bestelauto met een dubbele cabine. Hij heeft een grote, gemakkelijk te bereiken laadruimte. Voor de afwerking van de laadruimte bestaan verschillende mogelijkheden. Iedere ondernemer kan hierdoor de voor hem perfecte bedrijfsauto samenstellen.

Gezins- en zakenauto
Ook aan de achterpassagiers is gedacht. De bank voor drie personen is met leer bekleed en telt drie hoofdsteunen en uiteraard drie driepuntsgordels. De wanden en hemel zijn netjes bekleed en op de vloer ligt tapijt, waardoor de Primastar Black Diamond met dubbele cabine ingezet kan worden als gezins- én als zakenauto. Bij de Nissan-dealer is de Primastar Black Diamond leverbaar vanaf 23.364,-, exclusief BTW. Een aangename, concurrerende prijs, zeker gezien het feit dat over dit bedrag geen BPM verschuldigd is.

De Nissan Primastar Black Diamond wordt geleverd in de kleur Midnight Black.